Etsimme tulevaisuuteen katsovaa ja uudistuskykyistä toimitusjohtajaa

05.04.2019 - 15:27

Onko sinussa Pohjoista voimaa?
Etsimme nyt tulevaisuuteen katsovaa ja uudistuskykyistä toimitusjohtajaa.

Etsimme TOIMITUSJOHTAJAA vastaamaan konsernin kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä strategian mukaisesti.

Saat johdettavaksesi taloudellisesti kannattavan ja tulevaisuuteen investoivan yhtiön. Tehtävänäsi on kehittää konsernin liiketoimintoja ja johtaa hiilineutraalin energiantuotannon kehitystä. Olet mukana luomassa uusia liiketoimintoja, joita digitalisaatio ja toimintaympäristön muutos tarjoavat. Toimit aktiivisesti asiakkaidemme, organisaatiomme, omistajiemme ja sidosryhmiemme keskuudessa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta liikkeenjohdollisista tehtävistä sekä laaja-alaista näkemystä energia-alan tulevaisuuden kehityksestä. Sinulla on vakuuttavat näytöt ja kyky yhdistää valmentava ja kannustava henkilöstöjohtaminen liiketaloudellisiin tavoitteisiin. Innostavana, yhteistyökykyisenä ja kehittämissuuntautuneena johtajana sinulla on halu viedä muutosta eteenpäin ja luotsata organisaatiota hyviin tuloksiin. Soveltuva korkeakoulututkinto ja sujuva englannin kielitaito tukevat työssä menestymistäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtäväkentän energia-alan huipulla, yhdessä maan suurimmista energiayhtiöistä. Konsernimme tavoitteena on olla edelläkävijä tulevaisuuden monipuolisten energiapalvelujen ja hiilineutraalin energiatuotannon kehittäjänä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Johanna Massa, 040 144 3333 ja Seija Malmi, 040 522 5330 sekä 20.4. alkaen Oulun Energia Oy:n hallituksen pj. Eero Halonen, 040 500 5303.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.4.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi
 

Oulun Energia on 100 % suomalainen energia-alan edelläkävijä. Tarjoamme energiapalveluja ja puhtaampaa energiaa sujuvamman arjen tueksi kodeille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Luomme rohkeasti uusia innovaatioita niin energiantuotantoon, kiertotalouteen kuin älyliikenteeseen. Konserniliikevaihtomme on noin 289 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on lähes 400 energia-alan ammattilaista.
 


Kaikki uutiset