Valaistuksen kuntokatselmukset

Kuntokatselmus kertoo valaistuksen kunnon

Valaistusta ohjataan lainsäädännöllä entistä energiatehokkaampaan suuntaan. Huonon hyötysuhteen omaavien lamppujen myynti kiellettiin vuonna 2015, minkä seurauksena katu- ja ulkovalaistuksessa paljon käytetyt elohopealamput poistuivat markkinoilta. Valaistusjärjestelmien uusiminen on ollut monelle kaupungille ja julkiselle toimijalle ajankohtaista viime vuosina. Nyt valaistuksen uusintaan ovat lähteneet mukaan myös teollisuuden ja muun yrityspuolen toimijat sekä yhteisöt.

Ennen uuden valaistuksen hankintaa tai valaistuksen saneerausta kannattaa tehdä nykyvalaistuksen kuntokatselmus, joka antaa hyvät lähtötiedot uuden valaistuksen suunnittelulle ja saneeraukselle. Saat selville valaistuksen perustiedot kuten valaisimien ja pylväiden määrät, käytetyt lampputyypit ja asennustiedot, kuten asennuskorkeuden, kiinnitystavan ja pylväsvälin. Suunnittelemme kuntokatselmuksen laajuuden aina tarpeittesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa maksuton opas aluevalaistuksen hankintaan!

Mitä kaikkea tulisi huomioida valaistushankintaa suunnitellessa? Kuinka paljon oikeilla valaisinratkaisuilla voi säästää? Mistä tietää, riittääkö pelkät valaisinvaihdot ja milloin pitää alkaa kaivamaan maata? 

Oppaan tilauksen jälkeen osaat kartoittaa valaistuksen nykytilaa myös itse. 

Saat oppaan tilauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi. Tutustu tietotuojaselosteeseen. 

Liity postituslistalle

Sähköpostiosoite ei ole kelvollinen

Et antanut lupaa lähettää sähköpostia