Sähköautoilu

Lataa sähköautosi Virtapisteessä

Virtapiste on sähköautojen latauspiste, joka on avoin kaikille Virtapisteen rekisteröityneille asiakkaille. Asemalla tunnistautuminen, latauksen aloittaminen ja maksu tapahtuu kätevästi samalla Virtapiste-kortilla ympäri Suomea. Lähitulevaisuudessa Virtapiste-kortti tarjoaa myös mahdollisuuden niin sanottuun eRoamingiin eli samalla kortilla voi asioida suurimmassa osassa Euroopan latauspisteitä samaan tapaan kuin kotimaassakin.

Virtapisteen asiakkaana saat käyttöösi huomattavan osan Suomea kattavat latauspalvelut, 24/7 asiakaspalvelun sekä korkeatasoisen mobiilisovelluksen kaikki ominaisuudet, jotka on suunniteltu helpottamaan sähköautoilijan arkea. Virtapiste-latausasemien yhteiskäyttö on alkanut 10.3.2015, josta lähtien Virtapisteet ovat ainoastaan rekisteröityneiden asiakkaiden käytössä.

Kivisydän

Oulun Energian Virtapisteet

Virtapiste-asiakkaiden käytössä olevassa sähköautojen latausasemaverkostossa on yli 80 latauspistettä 16 eri paikkakunnalla. Katso latauspisteet kartalta. Oulun Energian Virtapisteillä Oulun Kivisydämessä, Ideaparkissa ja Energiatalolla sähköautojen lataaminen on maksullista ja latauspalvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen.

Sijainti Hinta
Energiatalo, pikalatauspiste
Kasarmintie 6, 90130 Oulu
19 snt/min
PDF iconKivisydän kalliopysäköintitila, kolme puolinopeaa pistettä
Oulun keskusta
19 snt/kWh
Idapark, pikalatauspiste
Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu
19 snt/min
Nelosparkki, pikalatauspiste - TOISTAISEKSI POIS KÄYTÖSTÄ
Kirkonkyläntie 7 A, 951100 Kuivaniemi
Maksuton

0800-02200 auttaa 24/7

Virtapisteen ympärivuorokautinen palvelunumero 0800-02200 auttaa sinua sähköautoilun ongelmatilanteissa suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Virta-sovellus helpottaa sähköautoilijan arkea

Virtapisteen sovellus on ilmaiseksi kaikkien ladattavissa sovelluskaupoista hakusanalla Virta. Kaikki sähköautoilijat voivat hyödyntää sovelluksen kartta- ja navigointiominaisuuksia: Sovelluksesta näkee Virtapisteiden lisäksi kaikki Suomen muutkin latauspisteet. Sovellus auttaa sähköautoilijan navigoimaan haluamalleen latauspisteelle.

Rekisteröitymällä Virtapisteen asiakkaaksi saat käyttöönsä sovelluksen kaikki muutkin ominaisuudet, mm:

  • Voit varata itsellesi Virtapisteen etukäteen, jolloin vältyt turhilta ajoilta latauspisteelle.
  • Voit käynnistää latauksen Virtapisteessä ja lopettaa sen parilla painalluksella

Virtapiste-asiakkaana matka ei katkea

Virtapiste toimii prepaid-periaatteella, jonka ideana on varmistaa että sähköautoilijalla on aina ainakin yhden latauskerran verran katetta Virtapiste-tilillään.

Rekisteröitymällä asiakkaaksi annat Virtapisteelle luvan ladata luottokorttitililtäsi 30 euroa Virtapiste-tilille. Jatkossa, kun tilin saldo tippuu alle 10 euron, Virtapiste huolehtii automaattisesti että tilin saldo nousee taas 30 euroon. Näin palvelu varmistaa, että Virtapiste-asiakkaalla on aina katetta tilillään ainakin yhtä latauskertaa varten. 

Lisätietoja