Sähköautoilu

Lataa sähköautosi Virtapisteessä

Virta on Suomen kattavin julkinen sähköautojen latausverkosto, joka on avoin kaikille Virran rekisteröityneille asiakkaille. Asemalla tunnistautuminen, latauksen aloittaminen ja maksu tapahtuu kätevästi samalla Virtapiste-kortilla ympäri Suomea. Virran omien latauspisteiden lisäksi sähköautoilijat pystyvät lataamaan Virran asiakkaana ympäri Eurooppaa roaming-partnereiden avulla.

Virran asiakkaana saat käyttöösi huomattavan osan Suomea kattavat latauspalvelut, 24/7 asiakaspalvelun sekä korkeatasoisen mobiilisovelluksen kaikki ominaisuudet, jotka on suunniteltu helpottamaan sähköautoilijan arkea.

Kivisydän

Oulun Energian Virtapisteet

Virran asiakkaana saat käyttöösi Suomen laajimman julkisen latausverkoston. Katso latauspisteet kartalta. Lataaminen on maksullista ja latauspalvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen.

Sijainti Hinta
Energiatalo, pikalatauspiste
Kasarmintie 6, 90130 Oulu
19 snt/min
Kivisydän, kolme puolinopeaa pistettä
Oulun keskusta, PDF iconKivisydän_kartta.pdf
19 snt/kWh
Ideapark, pikalatauspiste
Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu
19 snt/min
Nelosparkki, pikalatauspiste
Kirkonkyläntie 7 A, 95100 Kuivaniemi
19 snt/min

0800-02200 auttaa 24/7

Virtapisteen ympärivuorokautinen palvelunumero 0800-02200 auttaa sinua sähköautoilun ongelmatilanteissa suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Virta-sovellus helpottaa sähköautoilijan arkea

Virtapisteen sovellus on ilmaiseksi kaikkien ladattavissa sovelluskaupoista hakusanalla Virta. Kaikki sähköautoilijat voivat hyödyntää sovelluksen kartta- ja navigointiominaisuuksia. Sovelluksesta näkee Virtapisteiden lisäksi kaikki Suomen muutkin latauspisteet. Sovellus auttaa sähköautoilijan navigoimaan haluamalleen latauspisteelle.

Google Play -logo

App Store -logo

Rekisteröitymällä Virtapisteen asiakkaaksi saat käyttöönsä sovelluksen kaikki muutkin ominaisuudet, mm:

  • Voit varata itsellesi Virtapisteen etukäteen, jolloin vältyt turhilta ajoilta latauspisteelle.
  • Voit käynnistää latauksen Virtapisteessä ja lopettaa sen parilla painalluksella

Virtapiste-asiakkaana matka ei katkea

Virtapiste toimii prepaid-periaatteella, jonka ideana on varmistaa että sähköautoilijalla on aina ainakin yhden latauskerran verran katetta Virtapiste-tilillään.

Rekisteröitymällä asiakkaaksi annat Virtapisteelle luvan ladata luottokorttitililtäsi 30 euroa Virtapiste-tilille. Jatkossa, kun tilin saldo tippuu alle 10 euron, Virtapiste huolehtii automaattisesti että tilin saldo nousee taas 30 euroon. Näin palvelu varmistaa, että Virtapiste-asiakkaalla on aina katetta tilillään ainakin yhtä latauskertaa varten. 

Lisätietoja