Virtaa kotiin ja heavy-klassikoita pimenevään syksyyn

Tee Virtapaketti-sopimus koodilla SINFONICA, niin saat kaupan päälle kaksi lippua Sonata Sinfonica & upeimmat heavy-klassikot -konserttiin!

Virtapaketti 9,90€/kk

Helppo ja edullinen sopimus vaikkapa opiskelijalle! Virtapaketti on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa tiedät täsmälleen, mitä sähkö kuukausittain maksaa. Sopimus sisältää 200 kWh sähköenergiaa kuukaudessa ja ylimenevältä osalta sähkön hinta on 5,95 snt/kWh. Sopimus ei sisällä sähkön siirtoa.

Tee Virtapaketti-sopimus koodilla SINFONICA viimeistään 31.8.2018 ja saat kaupan päälle kaksi permantolippua syksyn sävykkäimpään konserttiin! Sonata Sinfonica & upeimmat heavy-klassikot -konsertti järjestetään perjantaina 7.9.2018, ja konserttiliput postitetaan sopimuksen tehneille tapahtumaviikon alussa. Edun arvo on 70 euroa.

Sonata Sinfonica & upeimmat heavy-klassikot -illan tähtinä loistavat Tony Kakko, JP Leppäluoto ja Johanna Rusanen-Kartano sekä Oulu Sinfonia kapellimestarina Jukka Myllys.

Tee sähkösopimus

Lue lisää konsertista

Muista hyödyntää myös etuasiakasetusi! Etuasiakkaana olet muun muassa automaattisesti mukana joka kuukausi arvottavassa nollan euron sähkölaskun arvonnassa. Asiakkaanamme saat myös asiakaslehti Sulakkeen neljä kertaa vuodessa.