Hiuksia nostattavan halpaa sähköä

SÄHKÖÄ ILMASSA. Tänään on oikea aika päivittää sähkösopimuksesi. Tekemällä 24 kuukauden määräaikaisen Varmavirta-sopimuksen tiedät täsmälleen, mitä hintaa maksat sähköstäsi seuraavat kaksi vuotta.

ETUJA JA EDULLISTA SÄHKÖÄ MÄÄRÄAIKAISELLA SOPIMUKSELLA. Varmavirta 24 kk määräaikainen sopimus on enemmän kuin pelkkä sähkösopimus – edullisen sopimuksen lisäksi saat Suomen parhaat asiakasedut.

Tee määräaikainen Varmavirta-sopimus nyt!

Tee sopimus Energiatilillä tai soita asiakaspalveluumme 010 287 7800 (8,80 snt/min) ma-to klo 8-18, pe klo 8-16. Saat vahvistuksen sopimuksesta postitse.
Muista hyödyntää myös etuasiakasetusi! Etuasiakkaana olet automaattisesti mukana joka kuukausi arvottavassa nollan euron sähkölaskun arvonnassa.

Varmavirta 24 kk määräaikainen sopimus Perusmaksu* Energiamaksu
Yleissähkö 1, pieni kulutus alle 10 000 kWh/v 3,50 €/kk 4,68 snt/kWh
Yleissähkö 2, kulutus yli 10 000 kWh/v 5,00 €/kk 4,50 snt/kWh
Aikasähkö 5,00 €/kk Päivä 4,99 snt/kWh
Yö 3,60 snt/kWh
Kausisähkö 5,00 €/kk Talviarkipäivä 5,25 snt/kWh
Muu aika 3,99 snt/kWh

 *Valitsemalla e-laskun saat perusmaksusta automaattisesti euron alennuksen kuukaudessa.

Asiakkaanamme saat

Edullisen sähkösopimuksen lisäksi saat Suomen parhaat asiakasedut. Voit olla  myös varma siitä, että sähkösi toimittaa yli 126 vuoden kokemuksella kotimainen ja luotettava yritys.

Etuasiakas saa enemmän

Ota käyttöösi monipuoliset edut ja säästä sähkölaskusi verran. Samalla osallistut nollan euron sähkölaskun kuukausiarvontaan.

Palvelua vuorokauden ympäri

Energiatili on sähköinen palvelukanava, jossa voit seurata kulutustasi ja hoitaa omia sähkö- ja kaukolämpöasioitasi milloin ja missä vaan.

Asiakaslehti Sulake

Saat monipuolisen asiakaslehti Sulakkeen neljä kertaa vuodessa. Sulake välittää tietoa sähköstä, lämmöstä ja energia-alaan liittyvistä asioista.

Maksutonta energianeuvontaa

Maksuton energianeuvonta auttaa sinua suunnittelemaan energiankäyttöäsi ja säästämään sekä energiaa että selvää rahaa.