Lämpöpalvelut

Lämpöpalvelumme takaavat sinulle ympäristöystävällistä ja varmaa lämpöä niin kotiin kuin yritykseenkin. Tutustu lämmitysvaihtoehtoihimme ja valitse omasi.

Kaukolämpö on huoleton, ympäristöystävällinen ja edullinen lämmitysmuoto. Se tarjoaa tasaista lämpöä ja lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Kaukolämpömme on Avainlipputuote ja sille on myönnetty myös Reilu kaukolämpö -laatumerkki.

Lämpöpumppujärjestelmämme kattavat niin maalämpö-, ilma-vesilämpöpumput kuin poistoilman lämmöntalteenoton. Soveltuvia kohteita ovat öljyllä tai varaavalla yösähköllä lämmitettävät asunto-osakeyhtiöt, liike- ja toimistorakennukset, opetus- ja hoitoalan rakennukset, sekä teollisuus- ja varastorakennukset.

Kaukolämpö

Kaukolämpö

Kaukolämpö on kaupunkimme suosituin lämmitysmuoto. Toimitamme liittymiä Oulun kantakaupungin, Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon alueille.
Lämpöpumput taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille

Lämpöpumput taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille

Lämpöpumput sopivat erityisen hyvin taloyhtiöillle ja suurille kiinteistöille, joihin kaukolämpöä ei ole saatavilla ja joissa öljy- tai varaava yösähkölämmitys halutaan korvata ympäristöystävällisellä vaihtoehdolla.

Varmempi ja tehokkaampi lämmitys

Nopea ja kattava kokonaiskuva lämmitysjärjestelmäsi nykykunnosta ja energiatehokas ja luotettava toiminta kaikissa tilanteissa.

Pyydä tarjous lämpöpalveluista

Lähetä tarjouspyyntö lämpöpalveluista, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa.