Voltti

Turvallisuutta ja varmuutta sähkönjakeluun

Pohjoista voimaa Voltti sisältää kokonaisvaltaiset suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalvelut sähköasemista komponentteihin.

Voltti mukautuu helposti erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiisi. Valittavanasi on useita palveluvaihtoehtoja. Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan palvelun tai palveluyhdistelmän. Jätä yhteydenottopyyntö.

Millainen tarve, sellainen palvelu

Voltti-palvelujen avulla varmistat

  • Pidemmän käyttöiän ennakoivalla kunnossapidolla
    Sähköasemien käytön turvallisuus edellyttää ennakoivaa kunnossapito-ohjelmaa. Säännölliset kunnossapito-ohjelman mukaiset toimenpiteet parantavat sähkönjakelun toimintavarmuutta ja häiriöttömyyttä ja takaavat laitteistojen pidemmän käyttöiän.

Esimerkkipalvelu: Muuntamopalvelut

Muuntamopalvelu on vaivaton vaihtoehto silloin, kun tarvitset keskijänniteliittymän yhteyteen muuntamon tai kojeiston. Voit hankkia muuntamon kokonaispalveluna kiinteällä kuukausimaksulla.

Palvelu sisältää kaiken suunnittelusta toteutukseen, huollot, vikavalmiuden, käytönjohtajuuden ja sähköenergian. Muuntamopalvelu kattaa muuntamon koko elinkaaren huollot ja viranomaisen vaatimat tarkastukset vastuineen.