Tehoa

Energian raportointi- ja analysointipalvelut

Pohjoista voimaa Tehoa kerää reaaliajassa tarkkaa tietoa yrityksesi energiankulutuksesta. Analysoimalla energiankulutuksesi voimme havaita esimerkiksi kiinteistön energiankulutusta kasvattavat ongelmakohdat. Saat konkreettisen toimenpidesuunnitelman, joka auttaa tehostamaan energiankäyttöä, saavuttamaan kustannussäästöjä ja pienentämään sitä kautta ympäristövaikutuksia.

Tehoa-palvelukokonaisuuteen sisältyy energiankäytön seurantapalvelu, kattava energiankäytön kartoitus, konkreettiset toimenpidesuunnitelmat ja pääsulakekoon ja siirtotariffin optimointi. Tehoa mukautuu helposti erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiisi. Valittavanasi on useita palveluvaihtoehtoja.

Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan palvelun tai palveluyhdistelmän. Jätä yhteydenottopyyntö.

Millainen tarve, sellainen palvelu

 • Energiankäytön seuranta
 • Energiankäytön analysointi
 • Energiatehokkuuden suunnittelu ja toteutus
 • Siirtotariffin optimointi

Tehoa-palvelujen avulla varmistat

 • Ongelmakohtien havaitsemisen ajoissa
  Energiankäytön tehostamisen ja ongelmakohtien löytämisen lähtökohtana on aina energiankäytön nykytilan tunteminen. Energiankulutuksen seuraaminen tunti-, kuukausi- ja vuositasolla auttaa havaitsemaan syyt, kuten mahdolliset vuotokohdat, jotka voivat kasvattaa kiinteistösi energiankulusta.
   
 • Konkreettiset toimenpiteet energiankäytön tehostamiseen
  Saat kattavan toimenpidesuunnitelman, jonka avulla voit tehostaa energiankäyttöä. Suunnitelma sisältää nopeasti ja edullisesti toteutettavia toimenpiteitä, kuten käyttötapa- ja asetusarvomuutoksia ja optimointia. Selvitämme myös mahdollisuudet saavuttaa säästöjä uusimmalla valaistusta ja lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä.
   
 • Säästöjä kustannuksissa
  Hyvin suunniteltu energianhankinta, kulutuksen säännöllinen seuranta ja analysointi tuovat kustannussäästöjä ja ennakoitavuutta niin energiankulutukseen kuin kustannuksiin.

Esimerkkipalvelu: Kattava energiankäytön kartoitus

Kattava energiankäytön kartoitus antaa hyvän pohjan energiankäytön tehostamiselle. Selvitämme energiankäytön nykytilan pohjautuen olemassa olevaan kulutustietoon. Tunnistamme mahdolliset tehostamista kaipaavat kohteet ja teemme sen pohjalta ehdotukset korjaavista toimenpiteistä.

Energiankäytön kartoitus sisältää muun muassa sähkönkäytön nykytilan ja huipputehojen selvityksen, pääsulakekoon ja siirtotariffin optimoinnin, sähköveroluokan tarkistuksen ja havainnot mahdollisista poikkeamista energiankäytössä. Saat käyttöösi konkreettiset toimenpidesuositukset ja säästöpotentiaalit sekä mahdolliset investointiarviot toimenpiteiden toteuttamiseksi.