Omavirta

Puhtaasti omaa sähköä

Pohjoista voimaa Omavirta tarjoaa kaiken, mitä sähkön pientuotanto vaatii. Mahdollistamme yrityksille, yhteisöille ja kotitalouksille helpon ja nopean siirtymisen uusiutuvan energian käyttäjäksi.

Omavirta mahdollistaa liikkeellelähdön jopa ilman omia investointeja. Takaamme laitteiden turvallisuuden, ylläpidon ja huollon aina 25 vuoteen asti. Halutessasi voit hankkia kauttamme myös pelkän laitteiston tai sen asennuksen. Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan palvelun tai palveluyhdistelmän. Jätä yhteydenottopyyntö.

Millainen tarve, sellainen palvelu

Omavirta-palvelujen avulla varmistat

 • Vakaan sähkönhinnan ja kiinteistöllesi paremman energiatehokkuuden
  Energiaomavaraisuuden kasvattaminen tekee energiankustannusten ennakoinnista helppoa. Samalla kiinteistösi energiatehokkuus paranee.
   
 • Ilmaisen sähkön järjestelmän takaisinmaksuajan jälkeen
  Järjestelmäsi koosta riippuen pääset nauttimaan ilmaisesta sähköstä jopa alle kymmenessä vuodessa järjestelmän asennuksesta. Nykyaikaisen aurinkosähköjärjestelmän käyttöikä on jopa 50 vuotta.
   
 • Turvallisen ja helpon tavan siirtyä uusiutuvan energian käyttäjäksi
  Voit valita itsellesi helpoimman avaimet käteen -ratkaisun tai hankkia kauttamme esimerkiksi vain laitteiston. Saat järjestelmällesi takuu- ja huoltosopimuksen jopa 25 vuodeksi.

Esimerkkipalvelu:
Aurinkosähköjärjestelmä yrityksesi tarpeiden mukaan

Aurinkoenergiaan investoimalla parannat yrityksesi energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti ja saat hyvän pääoman tuoton hyvin pienellä riskillä. Oma energiantuotanto vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja tasaa sähkön markkinahinnan vaihtelun vaikutuksia.

Räätälöimme yrityksellesi laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän. Järjestelmän toimituksen lisäksi voimme auttaa rahoituksen hankinnassa sekä järjestelmän suunnittelussa yleisestä mitoituksesta yksityiskohtaisen kytkentäkaavion tekemiseen asti. Meiltä saat myös takuu- ja huoltosopimuksen jopa 25 vuodeksi, jolloin sinun ei tarvitse kuin hyödyntää järjestelmän tuottama puhdas sähköenergia. Lisäksi voit myydä meille omasta käytöstäsi ylijäävän sähkön. Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä.