Energiaa yrityksille ja yhteisöille

Sehän on selvää, että meiltä saa sähköä ja lämpöä luotettavasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Näiden lisäksi tarjoamme käyttöösi ison joukon älykkäitä, huolellisesti valmisteltuja ja valmiiksi paketoituja energiapalveluja. Voit valita tarpeittesi mukaan, mitä osia palveluista haluat käyttää. Yksi yhteydenotto riittää – sen jälkeen me hoidamme kaiken.

Älykkäät energiapalvelut

Älykkäät energiapalvelut

Älykkäät energiapalvelut ovat vastaus sinulle, joka haluat käyttöösi kustannuksiltaan kilpailukykyiset, helppokäyttöiset ja kestävät energiaratkaisut. Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme.
Sähkösopimus yritykselle

Sähkösopimus yritykselle

Pohjoista voimaa sähkösopimus on yrityksellesi kannattava valinta. Sähköenergian lisäksi saat tueksesi ammattilaisjoukkueen, jonka kanssa voit saavuttaa säästöjä, parantaa ennakointikykyä ja minimoida riskejä.

Lämmitysratkaisut

Lämmitysratkaisumme takaavat yrityksellesi ympäristöystävällistä ja varmaa lämpöä. Tutustu lämmitysvaihtoehtoihimme ja valitse omasi.
Sähköverkko

Sähköverkkopalvelut Oulun alueella

Oulun Energian Siirto ja Jakelu Oy palvelee yritystäsi verkonhallinnan, sähkön siirron, sähköliittymien, sähkön mittauksen, mittaustiedon välittämisen sähkönmyyjille kuin teknisen neuvonnankin saralla.