Sonata Sinfonica & upeimmat heavy-klassikot

07.05.2018 - 08:00

Sonata Sinfonica 7.9. klo 19 Oulun Energia -areenalla

Rokkitenori Tony Kakko, huippusopraano Johanna Rusanen-Kartano ja tummaääninen tulkitsija JP Leppäluoto pistävät itsensä likoon Sonata Sinfonica -konsertissa Oulu Sinfonian solisteina. Syksyn sävykkäin konsertti järjestetään Oulun Energia -areenalla perjantaina 7. syyskuuta.

Tunnetuimmat heavy-klassikot ja Sonata Arctican hitit kohtaavat Oulussa, kun Pohjoisen raskaan sarjan samettiääniset lavaleijonat liittävät joukkoonsa jo Leningrad Cowboys:ssa heavy-uransa aloittaneen valloittavan oopperatähden Johanna Rusanen-Kartanon.  60-henkinen Oulu Sinfonia vahvistettuna rytmiryhmällä ja taustakuorolla takaavat sen, että sanat mahtipontinen, räjähtävä, sentimentaalinen ja unohtumaton ovat liian mietoja kuvaamaan tämän konsertin ainutlaatuisuutta. Konserttielämys uudistaa Oulun Energian vuosittain järjestämät Pohjoista voimaa -konsertit. Iso jäähallikonsertti korvaa Kemin talvikonsertin ja MeriOulun kesäkonsertin. 

Konsertin kesto on noin 2,5 tuntia sisältäen puolen tunnin väliajan.

Lipunmyynti Ticketmasterilla

Lipun hinta 35 €, etuasiakkaille 20 €. Maks. 4 lippua/hlö. Katsomoliput ovat numeroituja istumapaikkalippuja. Permantoliput ovat seisomakatsomossa. Etuasiakashintaisen lipun ostaneilta tarkistetaan alennukseen oikeuttava etuasiakaskortti konserttiin saavuttaessa.

Koska lippuja voi myös varata, lunastamattomia lippuja voi vapautua myyntiin kesän aikana. Lipputilannetta voi seurata parhaiten Ticketmasterin verkkokaupasta lipunmyynnin alettua.

Osta lippu verkkokaupasta

Lippukaupat

Lippujen varaaminen

Lipun voi myös varata Ticketmasterin puhelinpalvelusta tai verkkokaupasta ja lunastaa varauskoodia vastaan lippukaupoista tai R-Kioskeista kautta maan.

Ticketmasterin puhelinpalvelu avoinna ma-la klo 8-21, su ja arkipyhinä klo 10-18

  • 0600 10 800 puhelun hinta 1,98 € / min + pvm
  • 0600 10 020 puhelun hinta 6,79 € / puhelu + pvm

Bussikuljetukset Torniosta ja Kemistä

Järjestämme taas suositut bussikuljetukset Torniosta ja Kemistä konserttilipun ostaneille. Meno-paluulippu vain 10 €. Lippuja rajoitettu määrä. Bussilippuja myyvät Kemin ja Tornion Prismat.

  • Lähtö Tornion vanhalta linja-autoasemalta klo 16.30
  • Lähtö Kemin linja-autoasemalta klo 17.00
  • Paluu Oulusta konsertin jälkeen klo 22.00

Oulun Energia -areenan sijainti kartalla

Hotellipaketit etuhintaan

Pohjoista voimaa etuasiakkaana saat Lapland Hotels Oulusta hotellipaketin etuhintaan yöpyessäsi yhden yön 7.-8. syyskuuta. Yhden hengen huoneen etuhinta on 106 € ja kahden hengen huoneen 119 €. Hotellimajoitus sisältää aamiaisen.

Saat alennuksen varaamalla hotellihuoneen Lapland Hotels Oulusta joko puhelimitse 08 881 1110, sähköpostitse oulu[a]laplandhotels.com tai paikan päällä osoitteessa Kirkkokatu 3, 90100 Oulu. Huom, alennushintaa ei saa verkkokaupan kautta! Kerro varatessasi etuasiakaskoodi, jonka saat asiakaspalvelustamme sähköpostitse etuasiakas[at]oulunenergia.fi tai puhelimitse 08 5584 3100. Paikan päällä varatessasi näytä Pohjoista voimaa -etuasiakaskorttiasi.