Spot-sähkö

Oulun Sähkönmyynti Oy on siirtynyt osaksi Oomi Oy:tä 1.4. alkaen! Oomi tarjoaa sähkönmyyntiä, aurinkopaneeliratkaisuja ja erilaisia ratkaisuja sähköautojen lataamiseen. Voit tutustua Oomiin osoitteessa oomi.fi.

Oletko jo asiakas? Älä huoli, muutos ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Samat tutut myyjät ja asiakaspalvelijat palvelevat sinua jatkossakin. 

Spot-sopimuksessa maksat sähköstä aina ajantasaisen tuntihinnan. Sähkö hinnoitellaan tunneittain Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen spot-hinnoin. Voit siis keskittää sähkönkäyttösi kaikkein edullisimmille tunneille ja säästää sähkölaskussa vielä enemmän!

Sähkön hinta muodostuu perusmaksusta, myyjän välityspalkkiosta (0,25 snt/kWh) ja energian hinnasta. Hinta perustuu tuntiseurantaan ja se vaihtuu kuukausittain. Sopimus on voimassa toistaiseksi kah­den viikon irtisanomisajalla.

Spot-tuntihinta

Tuntihintaan sisältyy alv 24 %, mutta ei myyjän marginaalia.

Spot-hintavahti

Pohjoista voimaa -mobiilisovellukseen sisältyvä spot-hintavahti seuraa puolestasi sähkön pörssihinnan muutoksia ja voit ajoittaa oman kulutuksesi hintapiikkien ulkopuolelle. Hintavahdissa käytetään pohjoismaisen sähköpörssi Nord Poolin Elspot Suomen arvonlisäverollisia aluehintoja. Voit asettaa spot-hinnalle ylä- ja alarajan, joiden ylittävistä tai alittavista hinnoista haluat muistutuksen. Näet kuluvan päivän ja seuraavan päivän hintatiedot. Lataa ilmainen sovellus.

Seuraa omaa kulutustasi

Omaa sähkönkulutusta tuntitasolla voit seurata Energiatilin raportointipalvelussa, Pohjoista voimaa -mobiilisovelluksessa tai paikallisen sähköverkkoyhtiön raportointipalvelussa. Energiatililtä voit myös tilata viikko- tai kuukausiraportteja kätevästi suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt ajan tasalla kulutuksestasi.