Sopiva sähkösopimus yritykselle ja yhteisölle

Pohjoista voimaa -sähkösopimus on kannattava valinta kaiken kokoisille yrityksille, julkiselle sektorille sekä taloyhtiöille. Kun haluat minimoida yrityksesi hiilijalanjäljen, saat sähkösi joko kokonaan tai osittain kotimaisena vihreänä sähkönä.

Onnistunut sähkönhankinta tarkoittaa yrityksesi kulutusprofiiliin sopivaa hankintamallia ja kilpailukykyistä hintaa, mutta myös luotettavaa kumppania ja kattavaa palvelutarjontaa. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että sähkösopimuksesi on ammattilaisten käsissä ja sen tekeminen on helppoa ja nopeaa.

Tutustu sähkösopimuksiimme!

Sopiva sähkösopimus pienyrittäjälle

Virtaa pienyrittäjälle

Työllistätkö alle kymmenen työntekijää tai oletko itsenäinen ammatinharjoittaja? Se on kuitenkin selvää, että pienyrittäjän arjessa aika on rahaa. Meiltä saat sopivan sähkösopimuksen yrityksellesi helposti ja nopeasti.
Sopiva sähkösopimus keskisuurelle yritykselle

Oikea sähkösopimus keskisuurelle yritykselle

Kaupan kylmäkoneet, iso maatila ja lomakylä tarvitsevat toimintansa tueksi vakaata ja varmaa sähköntoimitusta. Varmista yrityksesi kilpailukyky toimialasta riippumatta yrityksesi tarpeisiin räätälöidyllä sähkösopimuksella.
Sopiva sähkösopimus suuryritykselle

Ammattitaidolla hoidettu sähkösopimus suuryritykselle

Suuryrityksen sähkönhankinnassa korostuu kilpailukykyisen hinnan lisäksi luotettavuus ja palvelut. Kun yrityksesi sähkönkulutus on yli 5 000 megawattituntia vuodessa, me olemme oikea kumppanisi sähkönhankinnassa.
Sähkösopimus taloyhtiölle

Sähkösopimus ja kattavat energiapalvelut taloyhtiölle

Energiatehokkaasti hoidetussa taloyhtiössä puhutaan vuositasolla merkittävistä säästöistä, kun asiat on tehty oikein. Meiltä saat taloyhtiöösi kilpailukykyisen sähkösopimuksen lisäksi kokonaisvaltaiset energiapalvelut.
Vihreä sähkösopimus yritykselle

Puhtaampi tulevaisuus vihreällä sähköllä

Vihreä sähkö on vastuullisen yrityksen valinta. Vihreällä sähköllä pienennät helposti yrityksesi hiilijalanjälkeä ja viestit asiakkaillesi ympäristöarvoistasi.
Kuntahankintojen puitesopimus kunnille ja kuntayhtymille

Kuntahankintojen puitesopimus kunnille ja seurakunnille

Kuntahankintojen sopimus sähköenergiasta ja salkunhallintapalveluista tarjoaa vakaata ja edullista sähkön hintaa ilman raskasta kilpailutusprosessia. Tämä sopimus on oikea valinta kuntaorganisaatioille, kuntayhtymille, sairaanhoitopiireille ja seurakunnille.
Sähkömarkkinagraafi

Sähkönhankinnan avuksi

Sähkön hankkimiseen liittyy monia kysymyksiä ja epävarmuuttakin. Kokosimme Sähkön ostajan ABC -oppaaseen asiantuntijamme vinkit sähkönhankintasi tueksi.