Sähkösopimus yritykselle

Pohjoista voimaa sähkösopimus on yrityksellesi kannattava valinta. Sähköenergian lisäksi saat tueksesi ammattilaisjoukkueen, jonka kanssa saavutat todellisia säästöjä, parannat ennakointikykyä haastavassa markkinatilanteessa ja minimoit energiankäyttöösi liittyviä turhia riskejä kustannustehokkaasti. Meiltä saat myös asiantuntijan vinkit aurinkovoimalan hankintaan ja sen saumattomaan liittämiseen osaksi yrityksesi sähkönhankintaa.

Sähkömme tuotetaan pohjoisista raaka-aineista Oulun Energian 127 vuoden vankalla kokemuksella. Oma energiatuotantomme tuo työtä ja vaurautta Oulun seudulle ja takaa edullista ja vastuullisesti tuotettua sähköä asiakkaillemme ympäri Suomen. Omaa tuotantoa täydennämme osuussähköllä ja hankkimalla sähköä pohjoismaisesta sähköpörssistä.

Yritysasiakkaanamme saat

  • Sähkösopimuksen varmasti kilpailukykyiseen hintaan
  • Ennustettavuutta sähkön hankintakustannuksiin
  • Helppoutta budjetointiin ja kustannusten seurantaan
  • Huolettomampaa arkea ja parempaa vastinetta rahoillesi älykkäillä energiapalveluilla

Pyydä tarjous

Paranna energiaomavaraisuutta

Paranna yrityksesi energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti investoimalla aurinkoenergiaan ja saat hyvän pääoman tuoton hyvin pienellä riskillä. Oma aurinkovoimala on yrityksellesi järki-investointi: se tuottaa taloudellisesti ja tasaisesti sähköä yrityksesi tarpeisiin. Ja vieläpä pitkään: voimalan tuottotakuu on 25 vuotta ja käyttöikä jopa 50 vuotta. Lue lisää aurinkovoimaloista ja pyydä räätälöity tarjous.

Sähkösopimus myös vihreänä

Voit valita kuinka suuri osuus yrityksesi sähköstä on ympäristöystävällistä vihreää sähköä.  Vihreävirta ja Tuulivirta ovat kotimaiset vaihtoehtomme uusiutuvan ja hiilidioksidipäästöttömän energian hankintaan.

Viisi hyvää syytä valita vihreä sähkösopimus

  • Yrityksesi sähkönkulutus ei tuota laskennallisia hiilidioksidipäästöjä
  • Vaikutat siihen miten sähkö tuotetaan Suomessa tänään ja tulevaisuudessa
  • Viestität asiakkaillesi yrityksesi arvoista ja vastuullisuudesta
  • Tuet suomalaista työtä ja luot työpaikkoja
  • Osallistut ympäristötyöhön Ympäristötilin kautta

Kuntahankintojen puitesopimus

Kunnille ja julkisyhteisöille suosittelemme Kuntahankintojen sähköenergia- ja salkunhallintapalvelusopimusta, jossa olemme sähköenergian toimittajana. Sopimus on voimassa 1.4.2013 - 31.12.2020 sisältäen optiokauden.

Puitesopimus tarjoaa vakaata ja mahdollisimman edullista sähköä sekä säästöä kilpailuttamiskustannuksista. Valmiiksi kilpailutettuun sopimukseen voi liittyä suoraan täyttämällä kirjallisen sitoumuksen Kuntahankintojen verkkosivuilla. Kuntahankinnat vastaa sopimushallinnasta ja toimittajayhteistyöstä.

Kysy lisää ja pyydä sähkötarjous

Voit lähettää tarjouspyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä tuota pikaa. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia energiapalveluihimme.