Salkunhoitopalvelu

Ennustettavuutta ja kustannussäästöjä sähkönhankintaan

Kokonaisvaltaisen Pohjoista voimaa -salkunhoitopalvelun avulla vähennät sähkönhankintaan liittyviä taloudellisia riskejä ja voit saavuttaa kustannussäästöjä. Salkunhoitopalveluista hyötyvät eniten yritykset, jotka toimivat sähköintensiivisillä toimialoilla ja etsivät liiketoiminnassaan parempaa ennustettavuutta.

Salkunhoitopalvelu sisältää sähkönhankintaan liittyvät asiantuntijapalvelut kuten salkunhallinnan, sähkönhankinnan suojaussuunnitelmat, sähkömarkkinakatsaukset ja ajantasaiset raportointipalvelut. Salkkuasiakkaanamme saat henkilökohtaisen salkunhoitajan, joka seuraa aktiivisesti sähkömarkkinoita ja tekee suosituksia sähkönhankintaan.

Salkku mukautuu helposti erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiisi. Valittavanasi on useita palveluvaihtoehtoja. Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan palvelun tai palveluyhdistelmän.

Jätä yhteydenottopyyntö

Salkunhoitopalvelun avulla varmistat

  • Paremman riskienhallinnan
    Yritys- ja yhteisöasiakkaiden sähkön hinta määräytyy pohjoismaisessa sähköpörssissä, jossa sähkönhinnan vaihtelut voivat olla suuria. Hajauttamalla sähkönhankinnan esimerkiksi ajallisesti pystyt hallitsemaan tehokkaasti sähkön hintavaihteluja, hyödyntämään edulliset ostoajankohdat ja parantamaan riskienhallintaa.
     
  • Ennustettavuutta sähkön hankintakustannuksiin
    Pitkäjänteinen sähkönhankinta parantaa kustannusten ennustettavuutta, sillä et ole sidottu uusimaan sähkösopimusta tiettynä hetkenä, jolloin hintayllätykset voivat olla mahdollisia. Henkilökohtainen salkunhoitajasi auttaa ajoittamaan sähkönhankinnan kilpailukykyiseen hintaan raportoimalla kuukausittain laskutushinnan odotusarvon.

Esimerkkipalvelu: Sähkösalkku

Sähkösalkku sopii erityisesti yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat parantaa sähkönhankinnan ennustettavuutta ja hajauttaa markkinariskiä. Suunnittelemme yrityksellesi hankintamallin, jolloin sähkön hintaa ei tarvitse kiinnittää kerralla koko sopimuskaudeksi, kuten perinteisessä sähkösopimuksessa. Hankintamallin pohjalta henkilökohtainen salkunhoitajasi suosittelee kiinnittämään hinnan ajallisesti ja määrällisesti useassa erässä.  

Sähkösalkku mahdollistaa myös kokonaan tai osittaisen spot-toimituksen silloin, kun kiinnityksiä ei haluta tehdä koko energiamäärälle. Sähkösalkkuun sisältyvä kuukausittainen raportointi kattaa muun muassa sähkönhankinnan kiinnitykset, suojaustasot, kuukausittaisen laskutushinnan odotusarvon ja markkinakatsauksen.