Vihreä sähkösopimus yritykselle

Vihreä sähkö on vastuullisen yrityksen valinta. Vihreällä sähköllä pienennät helposti yrityksesi hiilijalanjälkeä ja viestit asiakkaillesi ympäristöarvoistasi.

Meidän asiakkaanamme voit valita kuinka suuri osuus yrityksesi sähköstä on ympäristöystävällistä vihreää sähköä. Kaikki sähkötuotteemme saa vastuullisesti tuotettuna puulla, vedellä, tuulella tai auringolla.

Viisi hyvää syytä valita vihreä sähkösopimus

  • Yrityksesi sähkönkulutus ei tuota laskennallisia hiilidioksidipäästöjä
  • Vaikutat siihen miten sähkö tuotetaan Suomessa tänään ja tulevaisuudessa
  • Viestität asiakkaillesi yrityksesi arvoista ja vastuullisuudesta
  • Tuet suomalaista työtä ja luot työpaikkoja
Pyydä tarjous Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje

Ympäristömerkki kertomassa vastuullisesta valinnasta

Saat meiltä ympäristömerkin, jonka avulla voit kertoa asiakkaillesi vastuullisesta ja ympäristöystävällisestä valinnastasi käyttää uusiutuvasti ja suomalaisella työllä tuotettua vihreää sähköä.

Vihreää sähköä

Paranna energiaomavaraisuutta omalla aurinkovoimalalla

Mitäpä jos tuottaisit osan sähköstäsi itse? Investoimalla aurinkovoimalaan parannat yrityksesi energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti ja vähennät riippuvuutta ostosähköstä. Aurinkosähköllä voidaan kattaa kesäaikaan huomattava osa kiinteistösähköstä, esimerkiksi ilmtastointi- ja jäähdytyslaitteiden toiminta.

Räätälöimme aurinkosähköjärjestelmän aina yrityksen kulutusprofiilin mukaan osaksi kokonaissähkönhankintaa. Voit pyytää lisätietoja aurinkosähköjärjestelmistä samalla kertaa, kun pyydät tarjousta sähkösopimuksesta.

Tutustu toteutuksiimme