Sähkösopimus suuryritykselle

Suuryrityksen sähkönhankinnassa korostuu kilpailukykyisen hinnan lisäksi luotettavuus ja palvelut. Ammattitaitoiset salkunhoitajamme seuraavat sähkömarkkinoita ja pyrkivät löytämään mahdollisimman edullisen ajankohdan hinnankiinnitysten tekemiseen. Sähkönhankinnan lisäksi saat kauttamme kattavat energiaratkaisut ja -palvelut.

Kun yrityksesi sähkönkulutus on yli 5 000 megawattituntia vuodessa, me olemme oikea kumppanisi sähkönhankinnassa. Hajautetuilla salkuilla varmistamme  edullisen ja riskittömän sähkönhankinnan. Kartoitamme tarpeesi yrityksesi kulutusprofiiliin parhaiten sopivaksi ja ehdotamme sen mukaan hinnoittelumallia haluamallesi aikajaksolle.

Sähkösalkun hoito vaatii taitoa ja yhteistyötä. Isoimmat salkut voivat sisältää jopa 10-20 erilaista tuotetta - ja aktiiviseen salkunhoitoon voi kuulua sähkön myyminenkin. Hyödynnämme markkinaseurannassa ja analyyseissa useampia riippumattomia  lähteitä omien asiantuntijoidemme lisäksi. Kaupat hoitaa yhteistyökumppanimme Power Deriva Oy, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa sijoituspalveluiden tarjoamiseen.

Yritysasiakkaanamme saat

  • Nimetyn yhteyshenkilön, joka toimii yrityksesi energia-asiantuntijana ja aina nopeasti tavoitettavissa
  • Yrityskohtaisen sähkönhankintastrategian, jolla varmistetaan oikea-aikainen sähkönhankinta varmasti kilpailukykyiseen hintaan
  • Sähkösopimuksen myös osittain tai kokonaan vihreänä, uusiutuvana sähkönä
  • Uusiutuvan sähkön alkuperätakuun, jolla varmennamme, että käyttämäsi sähkö on tuotettu valitsemallasi uusiutuvalla energialähteellä
  • Ennustettavuutta sähkön hankintakustannuksiin
  • Helppoutta budjetointiin ja kustannusten seurantaan
  • Huolettomampaa arkea ja parempaa vastinetta rahoillesi
Pyydä tarjous Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje

Paranna energiaomavaraisuutta aurinkovoimalalla

Yhä useammat yritykset ovat ottaneet aurinkoenergian osaksi energiaratkaisujaan. Aurinkovoimala parantaa yrityksesi energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti ja vähentää riippuvuutta ostosähköstä. Räätälöimme aurinkosähköjärjestelmän aina yrityksen kulutusprofiilin mukaan osaksi kokonaissähkönhankintaa. Voit ostaa aurinkovoimalan omaksi avaimet käteen -periaatteella tai hankkia sen kätevästi palvelusopimuksella.

Voit pyytää lisätietoja aurinkosähköjärjestelmistä samalla kertaa, kun pyydät tarjousta sähkösopimuksesta.

Tutustu toteuttamiimme aurinkovoimalakohteisiin