Sähkösopimus pienyrittäjälle

Työllistätkö alle kymmenen työntekijää tai oletko itsenäinen ammatinharjoittaja? Pyörität ehkäpä pientä ravintolaa, parturi-kampaamoa, apteekkia, kuntosalia, autokorjaamoa tai tilitoimistoa, jonka vuotuinen sähkönkulutus on alle 100 000 kilowattituntia. Pohjoista voimaa -sähkösopimuksella saat virtaa yrityksellesi helposti ja nopeasti.

Voit luottaa siihen, että saat sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan ja sellaisella sopimustyypillä, joka vastaa yrityksesi tarpeita. Vaihtoehdoistamme löydät sekä markkinahintoja aktiivisesti seuraavia että vakaita ja huolettomia sähkösopimuksia, joiden hinta pysyy pidemmän aikaa samalla tasolla. Ympäristön ystäville tarjoamme täysin kotimaista vihreää sähköä.

Voit tehdä sähkösopimuksen helposti Energiatilillä mihin vuorokauden aikaan tahansa tai huoletta ulkoistaa pähkäilyn meidän asiantuntijoillemme lähettämällä tarjouspyynnön. Voit myös ottaa meihin nopeasti ja vaivattomasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Pyydä tarjous Tee sähkösopimus Ota yhteyttä

Aurinkosähkö tasaa kulutuspiikkejä

Painottuuko yrityksesi energiantarve päiväaikaan? Myös pienen yrityksen on kannattavaa investoida aurinkoenergiaan. Esimerkiksi jäähdytysenergia on helppo tuottaa sataprosenttisesti aurinkosähköllä, jos kattopinta-alaa on riittävästi. Voit pyytää lisätietoja aurinkosähköjärjestelmistä samalla kertaa, kun pyydät tarjousta sähkösopimuksesta.

Lue, miten pitopalvelu Patarouvan työskentelyolosuhteet muuttuivat aurinkopaneelien ansiosta.