Sähkösopimus keskisuurelle yritykselle

Kaupan kylmäkoneet eivät hurise ja kassa kilise ilman sähköä. Isolla maatilalla sähkön merkitys korostuu niin eläinten hyvinvoinnissa kuin töiden sujuvuudessa. Lomakylän pitäjälle puolestaan vieraiden viihtyminen on ykkösasia. Siksi sähköä pitää saada kilpailukykyiseen hintaan yrityksesi toimialasta riippumatta.

Kun yrityksesi sähkönkulutus on 100–2 000 megawattituntia vuodessa, sähkönhankinta kannattaa jättää meidän huoleksemme. Voimme sopia sähkön hinnan kiinteäksi, osittain kiinteäksi tai hinta voi seurata aktiivisesti markkinahinnan muutoksia. Kartoitamme tarpeesi yrityksesi kulutusprofiiliin parhaiten sopivaksi ja ehdotamme sen mukaan hinnoittelumallia haluamallesi aikajaksolle.

Yritysasiakkaanamme saat

  • Nimetyn yhteyshenkilön, joka toimii yrityksesi energia-asiantuntijana
  • Varmasti kilpailukykyisen hinnan
  • Sähkösopimuksen myös osittain tai kokonaan vihreänä, uusiutuvana sähkönä
  • Ennustettavuutta sähkön hankintakustannuksiin
  • Helppoutta budjetointiin ja kustannusten seurantaan
  • Huolettomampaa arkea ja parempaa vastinetta rahoillesi
Pyydä tarjous Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje

Paranna energiaomavaraisuutta omalla aurinkovoimalalla

Mitäpä jos tuottaisit osan sähköstäsi itse? Investoimalla aurinkovoimalaan parannat yrityksesi energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti ja vähennät riippuvuutta ostosähköstä. Aurinkosähköllä voidaan kattaa esimerkiksi kylmälaitteiden toimintaa tai kiinteistön jäähdytystä.

Räätälöimme aurinkosähköjärjestelmän aina yrityksen kulutusprofiilin mukaan osaksi kokonaissähkönhankintaa. Voit pyytää lisätietoja aurinkosähköjärjestelmistä samalla kertaa, kun pyydät tarjousta sähkösopimuksesta.

Tutustu toteutuksiimme