Sähköiset Asiantuntijamme

Autamme sinua sähkönsiirtoon ja jakeluun liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunenergia.fi

 

 

Katja Virkkunen

Katja Virkkunen

Toimitusjohtaja

puh. 0407680107

 

Oulun Energia Siirron ja Jakelun toimitusjohtajana vastaan liiketoiminnasta kokonaisvaltaisesti.  Tärkein tavoitteemme on toteuttaa erinomainen asiakaskokemus, joka koostuu mm. korkeasta sähkön toimitusvarmuudesta, jakelun häiriöttömyydestä, sähkön hyvästä laadusta ja onnistuneesta asiakaspalvelusta. Energia-alan murroksessa katse on vahvasti tulevassa ja keskeistä on varmistaa sähköverkon kehittäminen pitkällä aikavälillä siten, että se on mahdollistamassa alueellisen kehittymisen ja kiinnostavuuden myös tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. Olen työskentelyotteeltani positiivinen visionääri ja suhtaudun muutostilanteisiin mahdollisuutena kehittää uutta, vahvistaa yrityksemme muutoskykyisyyttä ja ketteryyttä. Visiomme mukaisesti: suurella sydämellä energiaa asiakkaille!

testi

Jarno Liimatainen

Verkkopäällikkö

puh. 0447033235

 

Vetämäni tiimin vastuulla on sähköverkon suunnittelu, kehitys ja regulaatio asiat sekä tekninen asiakaspalvelu. Minulla on yli 15 vuoden kokemus erilaisista tehtävistä sähköverkkojen parissa. Vapaa-aika kuluu perheen ja monipuolisen liikunnan parissa.

Matti Lehto

Matti Lehto

Käyttöpäällikkö

puh. 0447033260

 

Matti vastaa käytönjohtajana asiantuntijatiiminsä voimin sähköverkon käytöstä, kunnossapidosta, rakennuttamisesta, kartoituksesta ja dokumentoinnista. Edellä mainitut vastuualueet Oulun Energia Siirtoja Jakelu Oy:n muiden tiimien työn ohella turvaavat mahdollisimman häiriöttömän sähkönjakelun asiakkaillemme 24/7 läpi vuoden. Matilla on yli 40 v kokemus Oulun Energian palveluksessa ja vapaa-ajat kuluvat kalalla, metsällä ja papan askareissa.

Anna Pasma

Anna Pasma

Asiakkuuspäällikkö

puh. 0505900025

 

Vastaan asiakkuuspäällikkönä yhdessä asiantuntevan tiimini kanssa asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja -tuotannon mittauksesta, mittaustiedon hallinnasta ja mittaustiedon välittämisestä sähkömarkkinaosapuolille ja laskutukseen luotettavasti ja vuorokauden jokaisen tunnin tarkkuudella. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluita muille sähköverkkoyhtiöille mm. taseselvityksen toteutuksessa.

Työssäni pidän laajojen kokonaisuuksien hallinnasta ja haluan perehtyä asioihin objektiivisesti ja analyyttisesti. Vapaa-ajastani suuri osa kuluu lasten harrastusmenoissa kuskin ja kannustajan roolissa mutta aikaa löytyy myös omille juoksulenkeille ja aivojumpalle esim. sudokujen parissa.