Sähkönsiirto

Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy vastaa sähkön siirrosta Oulun alueella omaa jakeluverkkoa pitkin yli 100 000 asiakkaalle turvallisesti ja varmasti vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme kattavat niin verkonhallinnan, sähkön siirron, sähköliittymät, sähkön mittauksen, mittaustiedon välittämisen sähkönmyyjille kuin teknisen neuvonnan asiakkaillemme.

Sähköliittymä

Sähköliittymät

Saadaksesi sähköä tarvitset sähköliittymän, jolla liityt Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n sähköverkkoon. Toimitamme sekä rakennusaikaisia että pysyviä sähköliittymiä.
Tapahtumasähkö

Sähköä tapahtumaasi

Meiltä saat sähköt tapahtumaasi. Ota yhteyttä tekniseen neuvontaamme hyvissä ajoin, kun tarvitset tilapäisesti sähköä puistossa, torilla tai muulla yleisellä alueella.

Varaa aika tekniseen neuvontaan

Tekninen neuvontamme auttaa sinua kaikissa sähköliittymien rakentamiseen ja asennuksiin liittyvissä kysymyksissä. Varaa aika ja tule juttelemaan.
Aurinkopaneeli

Oman tuotannon liittäminen sähköverkkoon

Sähkön pientuotantolaitteistot, kuten aurinkopaneelit, yleistyvät myös Pohjois-Suomessa. Tutustu ohjeisiimme, miten voit liittää oman energiantuotantosi jakeluverkkoomme.

Sähkön mittaus ja siirtotuotteet

Osana sähkön siirtoa vastaamme sähkönkulutuksesi mittauksesta ja mittaustiedon välittämisestä valitsemallesi sähkönmyyjälle.

Verkkopalveluhinnasto

Verkkopalveluhinnastosta löydät sähkön siirtoon ja sähköliittymiin liittyvät hinnat, sopimusehdot ja palvelumaksut.
Uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla sähkön siirtoon ja jakeluun liittyvistä aiheista! Lähetämme uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi noin neljä kertaa vuodessa.