Vapaavirta

Vapaavirta on hintatietoisen kuluttajan valinta. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus mukailee sähkön markkinahintaa. Voit valita tuntihintaa seuraavan spot-sopimuksen tai kolmen kuukauden välein hinnoiteltavan kvartaalisopimuksen. 

Spot-sopimuksessa maksat sähköstä aina ajantasaisen tuntihinnan, jolloin voit keskittää sähkönkulutuksesi aina halvimmille tunneille. Kvartaalisopimus sopii sinulle, joka haluat olla lähellä markkinahintaa, mutta välttää tuntihinnoittelun suuren vaihtelun. Vapaavirta-sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla.

Spot-sopimuksessa sähkön hinta muodostuu perusmaksusta, myyjän välityspalkkiosta (0,25 snt/kWh) ja energian hinnasta. Kvartaalisopimuksessa sähkön hinta tarkistetaan neljä kertaa vuodessa, kolmen kuukauden välein. Vuoden neljä hintajaksoa ovat 1.1.–31.3., 1.4.–30.6., 1.7.–30.9. ja 1.10.–31.12. Saat ilmoituksen uudesta hinnasta 30 päivää ennen seuraavaa hintajaksoa, jos hinta muuttuu.

Ei määräaikaisuuksia – valitse vapaus

  • Kevyt. Sopimuksesi on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla.
  • Joustava. Voit valita Vapaavirta-sopimuksesi sähkön tuotantotavaksi myös puuta ja vettä, tuulta tai aurinkoa.
  • Avainlipputuote. Se kertoo, että Vapaavirta on suomalaista sähköä. Avainlipputuotteen ostamalla teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle. Lue lisää avainlipusta osoitteessa www.avainlippu.fi