Osta sähkölahjakortti

Ilahduta lähimmäistäsi sähkölahjakortilla, joka on oiva lahja uuteen kotiin, vastavalmistuneelle tai vaikkapa syntymäpäiväsankarille. Lataa lahjakortille Pohjoista voimaa haluamasi rahamäärän edestä ja lahjansaaja voi hyödyntää summan tuleviin sähkölaskuihinsa.

Sähkölahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, minkä aikana lahjakortin saaja aktivoi kortin käyttöönsä. Aktivointi tapahtuu ilmoittamalla lahjakortissa oleva koodin asiakaspalveluumme.

Lahjakortin voi käyttää yhteen sähkönkäyttöpaikkaan edellyttäen, että lahjan saajalla on voimassa oleva sähkön myynti- tai siirtosopimus kanssamme. Lahjakortti hyvittää sähkösopimuksen laskujen loppusummaa niin kauan, kuin lahjakortin arvoa on jäljellä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä käyttämättä jäänyttä osuutta hyvitetä.

Anna valoa ja lämpöä lahjaksi

Tilaa Pohjoista voimaa sähkölahjakortti kätevästi alla olevalla tilauslomakkeella. Saat lahjakortin ja laskun postitse. Kortti on käytettävissä heti sen jälkeen, kun lasku on maksettu ja suoritus näkyy tilillämme.

Lahjakortin tilauslomake
Pakollliset kentät on merkitty tähdellä (*).