Etuasiakasmatka joulutoreille Keski-Eurooppaan

Lähde etuasiakkaiden matkalle nauttimaan Keski-Euroopan joulutorien ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Järjestämme Oulun Energian 130-vuotisjuhlan kunniaksi etuasiakkaillemme matkan Saksan ja Itävallan joulutoreille torstaista 5.12. sunnuntaihin 8.12.2019. Perinteiset joulutorit täyttyvät herkullisista tuoksuista, iloisesta joulumusiikista ja lähestyvän joulun tunnelmasta. Tervetuloa kokemaan upeat alppimaisemat ja joulun odotuksen ilo kanssamme!

Menomatkalla tutustumme Münchenin kaupunkiin ja sen historialliseen joulutoriin, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Majoitumme Alppien ja Zeller-järven sylissä sijaitsevaan idylliseen Zell am Seen kaupunkiin. Viehättävä perhehotellimme Hotel Steinerwirt 1493 sijaitsee vanhan kaupungin sydämessä. Osallistumme iloiseen kyläjuhlaan sekä teemme elämyksellisen höyryveturiretken Krimmlin vesiputouksille. Vierailemme myös Salzburgin perinteisillä joulumarkkinoilla, Hohensalzburgin linnoituksen juurella, kauniin Salzburgin katedraalin edustalla.

Näkymä Salzburgista.

Matkan hintaan sisältyvät

 • Finnairin lennot Oulu–Helsinki–München–Helsinki–Oulu turistiluokassa lentoveroineen
 • majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
 • hotelliaamiaiset
 • ohjelman mukaiset retket ja kuljetukset
 • ohjelman mukaiset ateriat: 2 x puolihoitoillallinen hotellissa, 1 x illallinen Hanke-ravintolassa
 • suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa

Matkan kokonaishinta Pohjoista voimaa etuasiakkaille

 • lähtö Oulusta 1280 €/hlö 2 hengen huoneessa
 • lähtö Helsingistä 1160 €/hlö 2 hengen huoneessa

Lisämaksusta 

 • yhden hengen huone, 110 €. Ilman huonekaveria matkustavan tulee varata yhden hengen huone
 • ruokajuomat
 • ennakkoon varatut istumapaikat
 • muut palvelut

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Joulutori ilta-aikaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset matkanjärjestäjälle sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimitse 09-466 300. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä

Kon-Tiki Tours on 100 % suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Matkatoimiston erikoisosaamista ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Heidän tuotemerkkeihinsä kuuluvat myös Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels.  Kon-Tiki palvelee yksittäisiä asiakkaita ja järjestää lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.

Maksuehto     

Ennakkomaksu 300 €/hlö. Eräpäivä 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua. Hinnat perustuvat 30.1.2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoon täyttymistä, joka on 20 henkilöä.

Erilaisia leivoksia kojussa.

Matkaohjelma

Torstai 5.12.2019

Torstaiaamuna klo 5.55 Finnairin lento Oulusta Helsinkiin, jossa koneenvaihto ja lento Müncheniin 8.00–9.30. Suomalainen paikallisoppaamme on meitä vastassa lentoasemalla. Käymme lyhyellä kiertoajelulla, jonka jälkeen jatkamme tutustumista vanhaan kaupunkiin kävellen. Vierailemme perinteisessä panimoravintolassa, jossa voi maistella talon olutta ja ruokalistan antimia omakustanteisesti.

Iltapäivä on vapaata aikaa tutustua Münchenin joulumarkkinoihin. Historialliset joulumarkkinat saivat alkunsa jo 1300-luvulla ja ne sijoittuvat keskeiselle paikalle Marienplatzille, jossa myydään kävijöille paikallisia herkkuja, käsitöitä ja joulukoristeita. Kokoonnumme sovittuun aikaan ja lähdemme kohti Itävallan tunnettua lomakaupunkia Zell am Seetä. Tämä pienehkö ja idyllinen kaupunki sijaitsee Alppien ja Zeller-järven sylissä. Majoitumme vanhan kaupungin sydämessä sijaitsevaan idylliseen perhehotelliin Hotel Steinerwirt 1493:een ja nautimme yhteisen illallisen hotellissa.

Perjantai 6.12.2019

Aamiaisen jälkeen siirrymme oppaan kanssa bussiin ja suuntaamme kohti Salzburgia. Kävelemme oppaan kanssa joulutorialueelle, jossa on vapaata aikaa tutustua alueeseen. Salzburgin joulumarkkinat sijaitsevat kaupungin keskusaukiolla, Hohensalzburgin linnoituksen juurella, kuvankauniin Salzburgin katedraalin edessä. Markkinoilla voi tehdä jouluisia ostoksia taide-esineistä puukoristeisiin, perinteisiin käsitöihin ja leivonnaisiin. Kokoonnumme sovittuun aikaan ja palaamme bussilla Zell am Seehen. Alkuillasta lähdemme oppaan kanssa musiikilliselle kiertokävelylle (Sternadvent-Rundgang) Zell am Seen keskustaan. Kiertokävelyllä koemme musiikillisen elämyksen upeissa joulutunnelmissa. Nautimme yhteisen illallisen hotellissa.

Lauantai 7.12.2019

Aamiaisen jälkeen Oulun Energian matkaemännän luento. Päivä on Itävallassa pyhäpäivä, mutta jotkin kaupat ovat auki. Zell am Seen joulutori avautuu kello 12. Koko kaupunki elää iloista joulun tunnelmaa ja keskusta on täynnä joulukojuja. Iltapäivällä lähdemme höyryjunalla Krimmlin vesiputouksille. Junamatkalla Nikolaus jakaa lapsille lahjoja ja joulutunnelma on korkealla. Perillä olemme osa vesiputouksille vaeltavaa soihtukulkuetta. Vesiputouksilla odottava spektaakkeli ihastuttaa kokeneenkin matkailijan! Juhla huipentuu yhteiseen tunnelmalliseen ja iloiseen ruokailuun Hanke-ravintolassa, jossa saamme ruokailun aikana nauttia myös elävästä musiikista. Illalla palaamme junalla takaisin Zell am Seehen, jossa ilta on vapaata aikaa.

Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Sunnuntai 8.12.2019

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja suuntaamme kohti Münchenin lentoasemaa. Finnairin lento Helsinkiin kello 12.00–15.35 ja jatkolento Ouluun kello 17.00–18.05.

Torikoju ja joulukoristeita.

Lennot

AY 450 torstai 5.12.2019 Oulu–Helsinki klo 05.00–06.00
AY 1401 torstai 5.12.20190 Helsinki–München klo 08.00–09.30

AY 1402 sunnuntai 8.12.2019 München–Helsinki klo 12.00–15.35
AY 443 sunnuntai 8.12.2019 Helsinki–Oulu klo 17.00–18.05

Majoitus

Steinerwirt1493

Dreifaltigkeitsgasse 2, 5700 Zell am See

http://steinerwirt.com/

Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia ja modernisti sisustettuja. Niistä löytyy kaapeli TV, CD/DVD-soitin, tallelokero, vedenkeitin ja teetä, puhelin, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.
 

Siirry etusivulle                Tutustu Pohjoista voimaa -etuasiakasetuihin

                     

LiiteKoko
PDF icon Kon-tiki Tours erityisehdot78.41 KB
PDF icon Matkaesite2.18 MB