Vihreävirta-sähkösopimus AC Oulun kannattajille

Käynnistimme vihreän sähkön kampanjan AC Oulun järjestämän Suomen vähäpäästöisimmän ottelun kunniaksi. Tekemällä Vihreävirta-sopimuksen alla olevasta linkistä, osallistut arvontaan, jossa nollaamme kuukausittain yhden sopimuksen tekijän sähkölaskun!

Tee Vihreävirta-sähkösopimus tästä

Vihreävirta on uusiutuvaa energiaa suomalaisesta luonnosta. Vihreävirrassa tuotantotapana on oletuksena aina puu ja vesi. Voit muuttaa tuotantotavan myös tuuleksi tai auringoksi.

Viisi syytä valita Vihreävirta:

  • Uusiutuva. Käyttämäsi vihreä sähkö on tuotettu 100 prosenttisesti uusiutuvasti.
  • Joustava. Voit valita Vihreävirta-sopimuksen sähkön tuotantotavan itse.
  • Kevyt. Sopimuksesi on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla.
  • Saat käyttöösi etuasiakasedut. Etuasiakkaana saat monipuolisia etuja tapahtumista, kaupoista ja palveluista. Tiesitkö, että etuasiakkaanamme saat alennusta AC Oulun kotiottelulipuista?
  • Avainlipputuote. Se kertoo, että Vihreävirta on suomalaista sähköä. Avainlipputuotteen ostamalla teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Tekemällä Vihreävirta-sopimuksen alla olevasta linkistä, osallistut arvontaan, jossa nollaamme kuukausittain sopimuksen tekijän sähkölaskun. Järjestämme arvontoja joka kuukausi lokakuuhun 2019 asti. Tekemällä sopimuksen nyt, olet mukana kaikissa tulevissa arvonnoissa. Arvonnan säännöt löydät täältä. Kampanja on voimassa 30.9.2019 asti.

Tee Vihreävirta -sähkösopimus

Jos haluat vielä keskustella sähkösopimuksistamme, voit jättää soittopyynnnön alla olevasta linkistä.

Soita minulle

Vihreävirta Perusmaksu €/kk Energian hinta snt/kWh
Yleissähkö 1,99 5,95
Aikasähkö 1,99

Päivä 5,95
Yö 5,95

Kausisähkö 1,99

Talvi 5,95
Muu aika 5,95

Vihreävirta on toistaiseksi voimassa oleva sopimus kahden viikon irtisanomisajalla.


Vihreävirta tuotetaan vesivoimalla Oulujoen Merikosken voimalaitoksessa, Kokemäenjoen Kolsin voimalaitoksessa sekä Kymijoen Koivukosken, Korkeakosken, Myllykosken ja Vuolenkosken voimalaitoksissa sekä polttamalla puuta sähkön ja lämmön yhteistuotannossa Toppilan voimalaitoksessa Oulussa.

Jos valitset Vihreävirtasi tuotantotavaksi tuulen, sopimuksesi sähkö tuotetaan muun muassa Tornion Röyttässä, Vaasan Torkkolassa ja Ilmajoen Santavuoressa sijaitsevissa tuulivoimapuistoissa.

Auringolla tuotettu Vihreävirta on peräisin Toppilan voimalaitoksen eteläseinälle rakennetusta aurinkovoimalasta sekä useista pienemistä aurinkovoimaloista, joiden omistajat myyvät omasta käytöstään ylijäävän aurinkosähkönsä meille.