Lämpöpalvelut

Kaukolämpö on huoleton, edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Oulun Energia toimittaa kaukolämpöä sekä kotitalouksille että yrityksille. Toimitamme myös lämpöpumput taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille.

Kaukolämpöön liittyminen

Kaukolämpöön liittyminen käy helposti, kun apuna on ammattitaitoinen suunnittelija ja urakoitsija. Tutustu liittymisen vaiheisiin ja ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Lämpöpumput taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille

Toimitamme Pohjois-Suomen alueella lämpöpumppuratkaisuja taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille. Lämpöpumput sopivat etenkin sellaisiin kiinteistöihin, joihin kaukolämpöä ei ole saatavilla, mutta lämmitysjärjestelmäksi halutaan ympäristöystävällinen ratkaisu.

Tutustu lämpöpumppuratkaisuihimme

Lämpöpumput ovat erinomainen vaihtoehto tilojen ja käyttöveden lämmittämiseksi, kun kaukolämpöä ei ole saatavilla ja öljy- tai varaava yösähkölämmitys halutaan korvata. Lämpöpumpuilla saavutetaan useita etuja taloyhtiöissä ja isoimmissa kiinteistöissä.

Lue lisää lämpöpumpuista!

Kaukolämmön kuntokatselmus

Kaukolämpölaitteiden kuntokatselmus parantaa lämmityksesi turvallisuutta ja luotettavuutta. Kuntokatselmus auttaa löytämään mahdolliset huoltotarpeet ja säilyttämään lämmityksen energiatehokkuuden.

Mielenrauhaa Lämpöturvalla

Kun teet kanssamme Lämpöturva-sopimuksen, varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Tutustu Lämpöturvaan!

Lämmönjakokeskus avaimet käteen -palveluna

Oletko hankkimassa lämmönjakokeskusta uudisrakennukseen, uusimassa vanhaa lämmönjakokeskusta tai vaihtamassa talosi lämmitysmuodon kaukolämpöön? Kaikkein helpoimmin se käy Avaimet käteen -palvelumme avulla. 

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa lämpöpalveluihin ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-16.

call08 5775110
lampopalvelut@aspa.oulunenergia.fi

Lämpöpalveluiden tekninen neuvonta

call08 8870101
kl-tekninenneuvonta@oulunenergia.fi

Kaukolämpöliittymät

Risto Haapalainen
call044 7033424

Minna Pesonen
call050 4174325

lampopalvelut@oulunenergia.fi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Täältä löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot. Autamme sinua kaikissa lämpöpalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Asiantuntijoidemme yhteystiedot