Oulun Energian logo

Sähköverkon kehittämissuunnitelma

Keräämme toukokuun ajan asiakkailtamme kommentteja liittyen sähköverkon kehittämissuunnitelmaamme. Tutustu kehittämissuunnitelmaan ja jätä kommentit oheisella lomakkeella, niin saat äänesi kuuluviin!

Sähköverkkoyhtiöt laativat suunnitelman sähköverkon kehittämisestä. Tässä kehittämissuunnitelmassa kerrotaan kuinka Oulun Energia Sähköverkko Oy kehittää jakeluverkkoaan, jotta sen kapasiteetti on riittävä ja se täyttää toimitusvarmuudelle asetetut vaatimukset myös tulevaisuudessa.

Kehittämissuunnitelma pitää sisällään esimerkiksi seuraavat asiat:

  • Ennuste toimintaympäristön muutoksista seuraavan kymmenen vuoden aikana
  • Suunnitellut laatuvaatimusten täyttämiseksi ja sähköverkon kapasiteetin ylläpitämiseksi tehtävät investoinnit ja kunnossapitotoimenpiteet vuoteen 2036 asti
  • Ennuste sähköverkon kaapelointiasteen kehittymisestä
  • Sähkönjakeluverkon vapaa kapasiteetti Oulun Energia Sähköverkko Oy:n vastuualueella

Asiakkaillamme on mahdollisuus kommentoida jakeluverkon kehittämissuunnitelmaa antamalla palautetta ja kommentteja siihen. Avaa alta sähköverkon kehittämissuunnitelma ja tutustu siihen. Kun olet tutustunut suunnitelmaan, täytä alla oleva lomake, jossa voit kertoa mielipiteesi suunnitelmaan liittyen. Asiakasnumerosi tai käyttöpaikkatunnuksesi näet esimerkiksi verkkopalvelulaskultasi.

Voit kommentoida kehittämissuunnitelmaa 1.-31.5.2024 välillä.

Tutustu tästä kehittämissuunnitelmaan

Anna kommenttisi liittyen kehittämissuunitelmaan

Olen...