Oulun Energian logo

Sähkösopimukset Oomista

Oomi Energia perustettiin 1.4.2020, sen perustajia ovat Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

Oomi Energian verkkosivut

Oomi Energian verkkosivut löydät osoitteesta oomi.fi

Lue asiakkaiden kokemuksia Oomista!

Keskitetyssä yhtiössä palvelut parantuvat

Oomin tarjoamia palveluita ovat sähkön vähittäismyynti, aurinkosähköpalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä muut asiakkaiden arkea helpottavat tuotteet ja palvelut. Asiakkaille muutos tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua ja kilpailukykyistä sähkön hintaa.

Sähkösopimus Oomista

Sähköä yrityksille

Entiset Oulun Sähkönmyynnin asiakkaat siirtyvät automaattisesti Oomin asiakkaiksi

Entiset Oulun Sähkönmyynnin asiakkaat siirtyivät automaattisesti sähkönmyyntiyhtiö Oomin asiakkaiksi. Sähkön myyntisopimukset jatkuivat voimassaolevina uudessa yhtiössä.

Oulun Energia Oy on Oomin yksi omistajayrityksistä 23,9 prosentin osuudella. Vuoden 2020 jälkeen sähkösopimuksia ei ole ollut mahdollista hankkia Oulun Sähkönmyynti Oy:n kautta, joka lopetti myös samana vuonna toimintansa sähkömarkkinoilla.

Laskuttaja on sähkönmyyjäsi

Kilpailutat itse sähkönmyyjäsi. Sähkönmyyjään ollaan yhteydessä, kun solmitaan sähkösopimusta tai selvitetään muita asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä.

Jos teet sähkösopimuksen Oomin kanssa saat sähkölaskusi tämän jälkeen Oomi Oy:ltä.

Oomi Energian laskujen maksutiedoissa maksun saaja on Oomi Oy. Lue lisää laskutuksesta Oomin sivuilta

Sähkölaskuissa on käytössä kahdenlaista mallia:

Voit joko saada:

  1. ns. yhteislaskun sähkönmyyjältäsi, jossa samalle laskulle on eritelty sähkönmyyjän ja sähköverkkoyhtiön laskuttamat osuudet
  2. tai erilliset laskut molemmilta tahoilta.

Ero Oulun Energia Sähköverkko Oy:n ja sähkönmyyntiyhtiöiden välillä

Oulun Energia Oy tai Oulun Energia Sähköverkko Oy eivät toimi sähkönmyyjänä, joten kun haluat ostaa sähköä ja solmia sähkösopimuksen, ole yhteydessä valitsemaasi sähkönmyyntiyhtiöön.

Sähkösopimuksen rinnalle syntyy aina oma erillinen sopimus sähkönsiirrosta paikallisen sähköverkkoyhtiön kanssa. Oulun Energia -konsernissa sähköverkkopalveluista vastaa Oulun Energia Sähköverkko Oy.

Jos asut Oulussa, Kiimingissä, Yli-Iissä tai Iin Jakkukylässä sähkön siirtäjäsi on Oulun Energia Sähköverkko Oy. 

Sähkön siirtäjä Oulun Energia Sähköverkko Oy.

Sähkön tuottaja, sähkön siirtäjä ja sähkön myyjä – roolit tutuksi

Mitä eroa on Oulun Energia -konsernilla ja Oulun Energia Sähköverkko Oy:llä? Entä kuka siirtää sähkön, kuka sen tuottaa ja miksi Oulun Energia ei myy sähköä itse?

Lue lisää

Lue lisää sähkömarkkinoista