Lämpöturva

Kun teet kanssamme Lämpöturva-sopimuksen, varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Kaukolämpö on huoleton ja toimitusvarma lämmitysmuoto. Laitteiston kuntoa ja toimintaa on kuitenkin hyvä seurata, jotta mahdolliset viat saadaan heti korjattua. 

Lämpöturva perustuu mittaustietojen seurantaan ja analysointiin. Kuukausittainen kuntoanalyysi kertoo poikkeamat kulutuksessa ja paljastaa pääosan laitevioista. Lämpöturva takaa asiakkaallemme huolettoman arjen, sillä sen avulla mahdolliset vikatilat havaitaan ja hoidetaan nopeasti. Jos havaitsemme ongelmia, asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä viipymättä.

Lämpöturva sisältää:

Tilaa lämpöturva

Valitse mielenrauha ja tule Lämpöturva-asiakkaaksemme. Lämpöturva-sopimuksella varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Henkilötietojen käsittely

Hinnasto

Tuote Hinta (alv 24%)
Rekisteröimismaksu 39,00 €
Omakoti- ja paritalot 9,50 €/kk
Suuremmat kohteet

19,50 €/kk

Oulun Energian Lämpöturva takaa huolettoman kaukolämmön. Me varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston jatkuvan seurannan ja energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa. Lämpöturva sopii niin taloyhtiöille kuin omakotitaloihin. Voit tehdä lämpöturvasopimuksen Oulun Energian kaukolämpöverkon alueella sijaitsevaan kiinteistöön.