Juoksevan pienen lapsen jalat kaakelilattialla

Kaukolämmön kuntokatselmus

Onko kiinteistössäsi yli 15 vuotta vanha kaukolämpölaitteisto? Tai oletko ostamassa tai myymässä kiinteistöä, joka lämpiää kaukolämmöllä? Molemmissa tapauksissa on suositeltavaa tehdä laitteistolle kuntokatselmus.

Kaukolämpölaitteiden kuntokatselmus parantaa lämmityksen turvallisuutta ja luotettavuutta. Noin kaksi tuntia kestävä katselmus auttaa löytämään mahdolliset huoltotarpeet. Samalla varmistamme, että lämmitys toimii energiatehokkaasti jatkossakin. 

Laitteiston kunto näkyy myös kukkarossa. Kun esimerkiksi kaukolämpöveden jäähdytystä parannetaan, se vaikuttaa suoraan kiinteistösi sopimusvesivirtaan ja siten perusmaksun suuruuteen. 

Suosittelemme kuntokatselmusta 15 vuotta vanhoille laitteistoille sekä kiinteistökaupan yhteydessä. Kuntokatselmuksen avulla myös ostaja voi varmistaa, että kiinteistön lämmityslaitteisto on kunnossa. 

Kuntokatselmukseen sisältyy

Lisäpalveluna toimitamme kirjallisen raportin, jossa selvitetään laitteiston kunto ja viat.

Hinnasto

Tuote

Hinta (alv 24%)

Taloyhtiöille ja liikekiinteistöille
Sisältää katselmuspöytäkirjan ja enintään kolme siirrintä
309,00
Kotitalouksille
Sisältää katselmuspöytäkirjan
179,00
Kuntokatselmusraportti
Lisäpalveluna
110,00
Lämmönsiirtimen tiiveyskoe
Erikseen tilattuna. Sisältyy kuntokatselmukseen.
110,00
Varmista kaukolämpölaitteidesi oikea toiminta. Suosittelemme kaukolämpölaitteiden kuntokatselmusta 15 vuotta vanhoille laitteistoille sekä kiinteistökaupan yhteydessä. Teemme kuntokatselmuksia Oulun Energian kaukolämpöverkon alueella.

Lämpöpalvelut

lampopalvelut@oulunenergia.fi
085775110

Kaukolämmön käyttöönotto- ja loppukatselmukset ja lämpösuunnitelmat

088870101