Kaukolämmön hinnastot

Kaukolämmön liittymismaksu

Kaukolämpöliittymän hinta lasketaan lämmityssuunnitelmasta saatavan sopimusvesivirran ja liittymisjohdon pituuden mukaan.

Kaukolämmön hinta

Kaukolämmön hinta muodostuu liittymismaksusta sekä käytön aikana maksettavista perus- ja energiamaksusta. Lisäksi tarjoamme kodeille ja yrityksille palveluja, jotka auttavat parantamaan lämmitysjärjestelmän varmuutta ja tehokkuutta.

Palveluhinnasto ja palvelumaksut

Oulun Energian kaukolämmön asiakkaana voit hyödyntää monipuolisia palvelujamme. Niiden avulla saat nopean ja kattavan kokonaiskuvan lämmitysjärjestelmäsi nykykunnosta. Samalla varmistat, että lämmitys toimii energiatehokkaasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa.

Kaukolämmön energia- ja perusmaksut ja perusmaksun laskentakaavat

Kaukolämmön kokonaishinta muodostuu sopimusvesivirran mukaan määräytyvästä perusmaksusta (€/v), energiamaksusta (€/MWh) ja veroista (alv 24 %).

Perusmaksun laskentakaavat ja hinnastossa esitettyjen yleisimpien perusmaksujen ja kokonaishintojen pohjatiedot löytyvät Perusmaksun laskentakaavat -sivulta. Kaukolämpöön liittymisestä veloitamme erillisen liittymismaksun, johon voit tutustua Kaukolämpöliittymän hinta -sivulla.

Kaukolämmön sopimusehdot

Noudatamme lämpösopimuksissa Energiateollisuus ry:n suosittelemia yleisiä kaukolämmön sopimusehtoja.

Lataa tiedosto