Oulun Energian lämpöpalvelujohtaja Kimmo Alatulkkila tekee käsillään sydänsymbolin. Taustalla sohvalla istuu lomatunnelmissa oleva perhe.

Lämpöpalveluiden asiantuntijamme

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunenergia.fi.

Kimmo Alatulkkila

Lämpöpalvelujohtaja
call040 6403441

Vastaan kaukolämpöverkon ja voimalaitosten kunnossapidosta sekä kaukolämmön jakelusta Oulun alueella. Katseeni on vahvasti tulevaisuuden energiaratkaisujen kehittämisessä kuten kaukolämpöverkon mahdollistaman alustatalouden hyödyntämisessä, kuitenkin unohtamatta lämmönjakelun häiriöttömyyden turvaamista ja varautumista häiriötilanteisiin.

Markku Sutinen

Asiakkuuspäällikkö
call044 7033415

Toimin lämpöpalveluiden tuotepäällikkönä vastuualueenani kaukolämmön tuotteet ja palvelut. Kokemusta kaukolämpöalalta minulle on kertynyt noin 30 vuoden ajalta erilaisista tehtävistä aina asentajasta lähtien.

Aleksi Kangas

Verkostopäällikkö
call044 2943990

Toimin lämpöpalvelujen verkostopäällikkönä. Tiimini vastuulla on kaukolämpöverkon rakentamis- ja saneeraustyöt, verkon toimivuuden varmistaminen ja jakeluhäiriöiden minimointi. Minulla on vankka kokemus energia-alan projektitoiminnasta ja ymmärrystä energiamurroksen mahdollisuuksista.

Risto Haapalainen

Asiakaspalvelupäällikkö
call044 7033424

Toimin lämpöpalvelujen asiakaspalvelupäällikkönä. Tiimini vastuualueelle kuuluvat muuan muassa energiankäytön seuranta, kaukolämmön asiakaspalvelu ja tekninen neuvonta sekä palveluprojektien myynti ja toteutus. Energia-alalta minulla on yli 10 vuoden kokemus.

Arttu Juntunen

Tuote- ja projektipäällikkö
call045 6727769

Toimin lämpöpalveluissa tuote- ja projektipäällikkönä. Vastuualueelleni kuuluvat lämpöpumppujärjestelmät ja niihin liittyvät hankekehitys- ja asiantuntijatehtävät. Oulun Energialla olen työskennellyt kolme vuotta monipuolisissa myynnin ja liiketoiminnan kehitystöiden parissa.

Heikki Niemi

LVI-insinööri
call044 7033418

Toimin Oulun Energialla LVI-insinöörinä Riston luotsaamassa tiimissä. Vastuullani ovat kaukolämmön palveluprojektit, erityisesti asiakaslaitteet ja tekninen neuvonta. Työkokemusta minulle on ehtinyt kertyä energia-alalta jo yli 10 vuotta.

Sami Karjalainen

LVI-insinööri
call040 6211507

Toimin lämpöpalveluissa LVI-insinöörinä. Vastuualueitani ovat kaukolämpökatselmukset, tekninen neuvonta ja palveluprojektit. Kokemusta minulle on kertynyt myös voimantuotannosta, jonka parissa Oulun Energialla aiemmin työskentelin.

Minna Pesonen

Palveluneuvoja
050 4174325

Toimin palveluneuvojana lämpöpalveluiden parissa. Hoidan asiakasyhteydenottoja ja osallistun kaukolämpöliittymien myyntiin ja markkinointiin sekä erilaisiin lämpöpalveluiden kehitystehtäviin.