Tyttö pitää kiinni pullalautasesta, joka on pöydällä ja katsoo pullia. Äiti, pikkusisko ja isä istuvat taustalla ruokapöydän ääressä.
Tyttö pitää kiinni pullalautasesta, joka on pöydällä ja katsoo pullia. Äiti, pikkusisko ja isä istuvat taustalla ruokapöydän ääressä.

Lämpöpalvelut

Lämmitys onnistuu vaivattomasti kauttamme – toimitamme lämmön omaa jakeluverkkoamme pitkin kaikkina vuodenaikoina edullisesti ja varmasti alueemme asukkaille ja yrityksille. Alta löydät tarjoamamme palvelut, blogikirjoituksiamme sekä referenssejä lämpöpalveluiden työn tuloksista.

Oulun Energia lämpöpalvelut | Älykkyys on Pohjoista voimaa

Älykäs kaupunki tarvitsee pyöriäkseen älykästä energiaa. Me Oulun Energialla kehitämme kaupunkilaisten yhteistä energiajärjestelmää, joka kerää talteen niin serverihuoneiden kuin markettienkin hukkalämmön. Haluamme tarjota hiiliviisaita ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa, jotta sinun on hyvä olla ja elää. Tämä on Pohjoista voimaa.

Oulun Energia pyrkii jatkuvasti tekemään lämmityksesi tuotannosta entistäkin ympäristöystävällisempää. Kaukolämpöverkon asiakkaat ovat automaattisesti mukana Oulun Energian hiilineutraaliuspolulla – kaikki toimenpiteemme hiilijalanjälkemme pienentämiseksi pienentävät automaattisesti myös asiakkaidemme hiilijalanjälkeä. Alla olevista referensseistä löydät tarkempaa tietoa esimerkiksi hiilineutraalin kaukolämmön tuottamisesta ja mahdollisuuksista Oulun alueella.

Pyydä tarjous lämpöpalveluista

Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivat lämpöpalvelut.

Pyydä tarjous