Lämpöpalvelut

Kaukolämpö on huoleton, edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Oulun Energia toimittaa kaukolämpöä sekä kotitalouksille että yrityksille.

Kaukolämpöön liittyminen

Kaukolämpöön liittyminen käy helposti, kun apuna on ammattitaitoinen suunnittelija ja urakoitsija. Tutustu liittymisen vaiheisiin ja ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.

Kaukolämmön kuntokatselmus

Kaukolämpölaitteiden kuntokatselmus parantaa lämmityksesi turvallisuutta ja luotettavuutta. Kuntokatselmus auttaa löytämään mahdolliset huoltotarpeet ja säilyttämään lämmityksen energiatehokkuuden.

Mielenrauhaa Lämpöturvalla

Kun teet kanssamme Lämpöturva-sopimuksen, varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Tutustu Lämpöturvaan!

Ole edelläkävijä. Valitse hiilineutraali kaukolämpö.

Hiilineutraali kaukolämpö tuotetaan voimalaitoksissamme bioenergialla tai vaihtoehtoisesti muun muassa teollisuuden ja ruokakauppojen hukkalämpöä hyödyntämällä. Sen alkuperä todetaan ulkopuolisen ja puolueettoman tilintarkastajan toimesta. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja hiilineutraalin kaukolämmön osuuden nostamiseen verkossamme.

Tutustu hiilineutraaliin kaukolämpöön

Lämmönjakokeskus avaimet käteen -palveluna

Oletko hankkimassa lämmönjakokeskusta uudisrakennukseen, uusimassa vanhaa lämmönjakokeskusta tai vaihtamassa talosi lämmitysmuodon kaukolämpöön? Kaikkein helpoimmin se käy avaimet käteen -palvelumme avulla. 

Seuraa kulutustasi

Energiatili on verkkopalvelu, jonka kautta voit asioida silloin kun sinulle parhaiten sopii. Maksuton palvelu on avoinna aina: 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä.

Palvelu tarjoaa sähkönsiirto- ja kaukolämpöasiakkaille:

Muuttoilmoitukset tehdään sähkönmyyjän asiakaspalveluun tai online-palveluun. Sähkönmyyntiin liittyvät sopimukset ja laskut löydät sähkönmyyjän online-palvelusta.

Siirry Energiatilille

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa lämpöpalveluihin ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-16.

call08 5775110
lampopalvelut@aspa.oulunenergia.fi

Lämpöpalveluiden tekninen neuvonta

call08 8870101
kl-tekninenneuvonta@oulunenergia.fi

Kaukolämpöliittymät

Risto Haapalainen
call044 7033424

Minna Pesonen
call050 4174325

lampopalvelut@oulunenergia.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

Liity tuhansien uutiskirjetilaajiemme joukkoon! Tilaa sähköinen uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa tarjouksista, uusista tuotteista, palveluista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Tilaus on maksuton ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Sähköisen suoramarkkinoinnin hyväksyminen tarkoittaa tässä yhteydessä, että tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi, että sinulle saa lähettää sähköisesti Oulun Energian palveluihin ja tuotteisiin liittyvää markkinointiviestintää, kuten tapahtumakutsuja, tietoa uusista palveluista tai ajankohtaisista kampanjoista. Voit saada markkinointiviestintää myös muissa kuin Oulun Energian omissa digitaalisissa palveluissa, kuten Facebookissa.

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiuutiskirjeisiin ja kohdennettuun verkkomarkkinointiin, voit tehdä sen uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.