Päivitä yhteystietosi – voit voittaa Oura-sormuksen!

Päivitä yhteystietosi, jotta pysyt ajan tasalla energia-asioissasi – osallistut samalla Oura-sormuksen arvontaan!

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat tiedon Oulun Energian ajankohtaisista uutisista, uusista tuotteista ja palveluista ja mahdollisista sähkön- tai lämmönjakelun katkoksista ensimmäisten joukossa. Päivittämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella osallistut kotimaisen Oura-hyvinvointisormuksen arvontaan. Arvomme kaikkien 31.5.2021 mennessä yhteystietonsa päivittäneiden asiakkaiden kesken kaksi Oura-sormusta.

Arvomme palkinnot viikolla 22 ja ilmoitamme voittajille voitoista henkilökohtaisesti. Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *. Käsittelemme tietoja olemassa olevaan sopimukseen pohjautuen varmistaaksemme asiakkuutta koskevien tietojen ajantasaisuuden. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

 
1 Alkaa 2 Valmis
Voit valita molemmat vaihtoehdot.
Löydät käyttöpaikan tunnuksen kaukolämpö- tai sähkönsiirtolaskultasi.
Täytä molempien henkilöiden yhteystiedot, jos samassa taloudessa on useampi sopimuskumppani samalla asiakasnumerolla (esimerkiksi pariskunta).
Löydät asiakasnumerosi kaukolämpö- tai sähkönsiirtolaskultasi.

Säästä ympäristöä siirtymällä sähköiseen asiointiin! Hyväksyttyäsi sähköisen asioinnin saat hinnanmuutos- ja sopimusvahvistusilmoitukset suoraan sähköpostiisi. Laskut saat sähköisesti tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi.

Antamalla suostumuksesi sähköiseen suoramarkkinointiin saat ajankohtaista tietoa tarjouksista, uusista tuotteista ja palveluista sekä tapahtumista suoraan sähköpostiisi. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa.
Annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelylle arvonnan suorittamiseksi. Suostumus on ehto arvontaan osallistumiselle.