Sponsorointi- ja tukihakemus

×

Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

27.2.2019: Emme ota tällä hetkellä uusia sponsorointihakemuksia vastaan. Ilmoitamme näillä sivuilla, kun haku on taas auki.

*************************************************************************************************************************

Oulun Energia -konserni on mukana pohjoissuomalaisessa elämänmenossa tukemalla vuosittain lapsi- ja nuorisotyötä, urheilua, taiteita ja kulttuuria.

Tuemme huolella valittuja pohjoissuomalaisia, oman alueen yleishyödyllisiä, humanitäärisiä, kulttuuria tai urheilua edistäviä organisaatioita ja tapahtumia, jotka ovat sopusoinnussa Oulun Energian arvomaailman kanssa. Saman yhteistyötahon kanssa teemme korkeintaan yhden sopimuksen vuodessa.

Emme tue yksityishenkilöitä, poliittisia organisaatioita emmekä eetisesti, moraalisesti tai vastuullisesti kyseenalaisia toimijoita. Teemme ainoastaan seuratason sopimuksia, joilla takaamme seuran sisäisten yksittäisten joukkueiden ja yksilöiden tasavertaisen kohtelun. Koska hiilineutraali tulevaisuus ovat toimintamme keskiössä, emme tue moottoriurheilua.

Huomioimme valinnassa hakijoiden tarjoamat markkinointimahdollisuudet sekä kumppanuudet, joista on konkreettista iloa asiakkaillemme Pohjoista voimaa -etuasiakasohjelman kautta.

Hakemuslomake

Lue huolellisesti yllä maininut valintaperusteet, jonka jälkeen voit täyttää ja lähettää hakemuksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Ilmoitamme päätöksestä yhteyshenkilölle. Puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata.