Harjoittelijoiden kesähaku 10.1.-28.2.2022

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035.

Onko sinussa pohjoista voimaa?

Tarjoamme vuosittain monipuolisia, palkallisia harjoittelupaikkoja alati kehittyvällä alalla. Tänä vuonna palkkaamme kesäharjoittelijoita 35 tehtävään, esimerkiksi kunnossapidon ja tuotannon tehtäviin, markkinointiin ja viestintään sekä ympäristömonitorointiin. Meillä pääset oppimaan tärkeitä taitoja työelämää varten merkityksellisen työn parissa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Oulun Energia tarjoaa monenlaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia edetä talon sisällä – meillä viihdytään pitkään. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja ovat innostuneita työstään – meillä saat luoda rohkeasti uutta ja menestyä.

Tutustu avoimiin kesäharjoittelupaikkoihimme, lähetä hakemuksesi 28.2.2022 mennessä ja vietä kesäsi energia-alan näköalapaikalla!

Arvomme

Yhdessä, vastuullisesti ja innolla

Yhdessä – Uskomme yhdessä tekemiseen.

Vastuullisesti – Meillä on tahto ja vastuu muuttaa maailmaa.

Innolla – Rohkeus uudistua ja kehittyä on voimavaramme.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla Oulun Energian kuulumisista! Saat tiedon uusista tuotteista, palveluista ja uutisista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje


Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiuutiskirjeisiin, voit tehdä sen uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä.