Olisitko sinä uusi tekninen palveluasiantuntijamme?

Työskentelet sähköverkon asiakkuuksien hallinta -tiimissä palvelu- ja asiantuntijatehtävissä. Toimit asiantuntijana sähköliittymien parissa sähköverkon teknisessä neuvonnassa. Sinulla on mahdollisuus myös päästä mukaan kehittämään sähköverkon prosesseja, järjestelmiä ja asiakaspalvelukanavia.

Mitä odotamme sinulta?

Olet etsimämme henkilö, mikäli tunnet sähkönjakeluverkon ja kiinteistöjen sähköasennusten sähkötekniikkaa ja pystyt tarjoamaan asiantuntemustasi asiakkaidemme tarpeisiin. Työssäsi tarvitset innostusta asiakaspalveluun, ketteryyttä tietojärjestelmien käyttämiseen sekä kykyä järjestelmälliseen ja tehokkaaseen toimintaan myös painetilanteissa. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentely on sinulle tuttua.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköteknistä tutkintoa tai vastaavia tietoja. Työkokemus sähkönjakeluverkon ja kiinteistöjen sähkötekniikan parista on sinulle eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Oulun Energialla luomme rohkeasti uutta ja teemme töitä arvojemme mukaisesti yhdessä, innolla ja vastuullisesti! Visiomme on rakentaa huomista tavalla, josta tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä. Yhtenä keskeisenä osana strategia- ja vastuullisuustyötämme on ihmisistä huolehtiminen.

Haluamme olla Suomen energisin työpaikka, jossa voi hyvin työ ja sen tekijä:

  • Panostamme modernin yrityskulttuurin kehittymiseen lisäämällä osallistumisen mahdollisuuksia, vahvistamalla hyvinvointia ja tekemisen meininkiä sekä panostamalla turvallisuuteen.
  • Tarjoamme hyvät mahdollisuudet haastaa itseään ja kehittyä ammatillisesti. Pääset tekemään työtä, jolla on aidosti merkitystä ihmisten arjessa.
  • Meillä saat myös laajat henkilöstöedut kuten polkupyöräedun sekä lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun kattaen myös hieronnat ja hammashoidon.
  • Henkilöstömme käytössä on lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut ja teemme töitä hybridimallilla, jolloin voit työskennellä välillä myös etänä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.1.2023. Lisätietoja tehtävästä antavat

  • asiakkuuspäällikkö Janne Kaarlela puh. 044 703 3333 (to 19.1. klo 13-14, pe 20.1. klo 10-11, ma 23.1. klo 13-15, ke 25.1. klo 11-13) tai
  • MPS-konsultti Minna Moilanen puh. 040 849 6215.  

 

Oulun Energia Sähköverkko Oy on Oulun Energia -konsernin tytäryhtiö, joka vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta Oulun kantakaupungin, Kiimingin, Yli-Iin sekä Iin Jakkukylän alueella. Sähköverkkopalvelut ovat toimivan arjen perusta nyt ja tulevaisuudessa. Yli 115 000 asiakastamme voivat luottaa siihen, että sähkönjakelu toimii turvallisesti ja varmasti vuoden jokaisena päivänä.

Oulun Energia -konserni
Oulun Energia on kestäviä energia- ja kiertotalousratkaisuja tarjoava yhtiö ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2030. Oulun Energia Sähköverkko Oy on yksi konsernin tytäryhtiöistä.