Oulun Energian logo

Haemme kokenutta myyntipäällikköä vahvistamaan Energiapalvelut-liiketoimintaamme

Myyntipäällikön vastuulla on uusien energiaratkaisujen, kuten lämpöpumppujen myynti ja uusasiakashankinta koko Suomessa. Asiakkaina ovat isojen liike- tai teollisuuskiinteistöjen omistajat ja taloyhtiöt sekä niiden energiahankinnasta vastaavat henkilöt. Toimipaikkasi voi olla Oulussa tai Helsingissä ja voit työskennellä hybridisti. Sinulla on matkustusvalmiutta, mutta osaat hyödyntää myös digitaalisten kanavien käytön myyntityössäsi.

Keskeistä ammattitaidossasi ja osaamisessasi

Sinulla on vankkaa kokemusta aktiivisesta ja menestyksekkäästä myyntityöstä energia-alalla sekä ymmärrystä lämpöpumppujen toiminnasta myös teknisellä tasolla.

Olet itsenäinen ja tuloshakuinen tiimipelaaja, joka innostuu tavoitteista ja löytää ratkaisuja onnistumisiin. Hallitset myynnin eri vaiheet kartoituksesta kauppaan. Toimit systemaattisesti ja proaktiivisesti kehittäen toimintamalleja tehokkaaksi ja kannattavaksi. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja työskentelet pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti vaativienkin kohteiden parissa.

Sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Englannin kielen taidosta on hyötyä toimittajayhteistyötä ajatellen. Eduksi katsotaan tekninen tai kaupallinen koulutus, mutta arvostamme ennen kaikkea kokemuksen tuomaa ammattitaitoa ja osaamista.

Suomen energisin työpaikka tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen, itsenäisen ja palkitsevan roolin, jossa pääset vaikuttamaan uusien energiaratkaisujen kasvuun ja kehitykseen yhdessä myynnin huipputiimin kanssa. Markkinointitiimi on myös tukenasi tuottaen laadukkaita materiaaleja ja viestintää myynnin tueksi.

Keskeistä energisen työpaikkamme kulttuurissa on, että teemme yhdessä, vastuullisesti ja innolla. Osallistamme ja osallistumme. Panostamme hyvinvointiin, hyvään tekemisen meininkiin sekä ammattitaidon ja osaamisen nostamiseen esille entistäkin paremmin. Meillä on laajat henkilöstöedut kuten hybridityömalli, vuosittainen kannustinpalkkiomalli, polkupyöräetu, kattavat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu.

Hae viimeistään 16.4.2024

Lähetä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi rekrytointikumppanimme MPS:n verkkosivuilla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antavat MPS-konsultti Minna Moilanen

  • p. 040 8496215
  • ke 27.3. klo 14–16 tai
  • to 11.4. klo 9–11

Oulun Energialta Maunu Laikari

  • p. 044 7008805
  • to 28.3. 13-16
  • to 4.4. 9-11 tai
  • pe 12.4. 14-16

Oulun Energia lämpöpalvelut | Älykkyys on Pohjoista voimaa

Älykäs kaupunki tarvitsee pyöriäkseen älykästä energiaa. Me Oulun Energialla kehitämme kaupunkilaisten yhteistä energiajärjestelmää, joka kerää talteen niin serverihuoneiden kuin markettienkin hukkalämmön. Haluamme tarjota hiiliviisaita ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa, jotta sinun on hyvä olla ja elää. Tämä on Pohjoista voimaa.