Ilmasta otettu maisemakuva Oulusta auringonlaskun aikaan

ICT- ja digitalisaatiojohtaja

Sykkiikö sydämesi digille ja haluatko tehdä työtä, josta tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä? Tule rakentamaan innolla ja ammattitaidolla kestävää tulevaisuutta.

Haemme Oulun Energia -konserniin ICT- ja digitalisaatiojohtajaa johtamaan ICT- ja digitalisaatiotiimin toimintaa ja vastaamaan digitalisaation kehittämisestä Oulun Energia -konsernissa.

Etenemme rohkeasti kohti uutta ja pääset aidosti vaikuttamaan ICT- ja digitalisaatiotoimintojemme uudistamiseen. Meillä pääset johtamaan ja tekemään muutosta, jolla luodaan uusia digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnoille.

Vastaat digitalisaation kokonaisarkkitehtuurista, tietohallinnon resursseista ja osaamisesta sekä ulkoistettujen toimintojen laadusta ja kustannustehokkuudesta. Johdat myös konsernin laajuisia digitalisaatioprojekteja yhteistyössä liiketoimintojemme kanssa.

Sinulla on kyky innostaa ihmisiä uudistusten toteuttamiseen. Sinulla on myös hyvät viestintätaidot ja olet rohkea visionääri, joka osaa konkretisoida tulevaisuusvisiot ymmärrettävään muotoon. Työssäsi raportoit myynti, markkinointi ja liiketoiminnan kehitys -yksikön johtajalle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa alan osaamista sekä kokemusta digitalisaation liiketoimintalähtöisestä, tuloksellisesta ja kokonaisvaltaisesta johtamisesta.

Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja pääset työskentelemään joustavasti myös etänä. Menemme rohkeasti kohti uutta ja teemme asioita yhdessä, innolla ja vastuullisesti.

Onko sinussa Pohjoista voimaa? Täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä. Lomakkeeseen pääset allaolevasta linkistä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja antavat Seniorikonsultti Veli-Antti Vasela, MPS-Yhtiöt, puh. 0400 294 433 (Veli-Antin tavoittaa parhaiten 8.10.2021 alkaen) ja liiketoimintajohtaja Tuomas Savola, Oulun Energia -konserni, puh. 040 159 5939

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035.