Oulun Energian logo
Oulun Energian työntekijöitä kävelemässä Ainolan puistossa ja juttelemassa iloisesti toisilleen.
Oulun Energian työntekijöitä kävelemässä Ainolan puistossa ja juttelemassa iloisesti toisilleen kesällä.

HR Business Partner

Haemme henkilöstötiimiimme HR Business Partneria. Henkilöstötiimimme tavoitteena on rakentaa ja kehittää Suomen energisintä työpaikkaa. Tiimin toiminnan keskiössä on erinomaisen henkilöstökokemuksen tukeminen arvojemme mukaisesti yhdessä, innolla ja vastuullisesti.

Tehtävän ytimessä

  • Tehtävä: Vastaat Oulun Energia -konsernin nimettyjen liiketoimintayksiköiden henkilöstöasioiden hoitamisesta.
  • Mahdollisuus: Pääset yhdessä liiketoimintojen ja henkilöstötiimin kanssa rohkeasti uudistamaan henkilöstötyön prosesseja ja käyttöönottamaan uusia HR-järjestelmiä. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuuden työelämää.
  • Ratkaisevaa: Sinulla on monipuolinen kokemus HR-työstä, jonka myötä sinulle on kertynyt näyttöjä ja näkemystä uudistaa kanssamme HR toimintoja. Sinulla on vankkaa kokemusta työsuhde, TES- ja työlainsäädännöllisistä asioista, kyky ja tahto innostaa ihmisiä onnistumaan työssään, sekä aito halu jatkuvaan kehittymiseen.

Rakenna kanssamme tulevaisuuden HR:ää ja työkulttuuria

Oletko kiinnostunut monipuolisista henkilöstötyön tehtävistä ja intohimosi on auttaa liiketoimintaa menestymään? Tuet ja ohjaat asiantuntemuksellasi esihenkilöitä ja tiimejä laajoissa HR-asiakokonaisuuksissa, kuten työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa, työyhteisön kehittämisessä ja muutosjohtamisessa. Henkilöstötiimissä toimit HR-järjestelmien pääkäyttäjänä ja vastaat niiden kehittämisestä.

Olet innostunut, positiivinen ja jämäkkä liiketoiminnan tarpeet ymmärtävä ja huomioiva. Annat käytännönläheisiä ja selkeitä neuvoja sekä ratkot haasteellisetkin tilanteet rakentavalla ja ihmisläheisellä tavalla. Tartut toimeen oma-aloitteisesti ja osaat viedä asiat loppuun sekä itsenäisesti että osana asiantuntevaa tiimiä.

Keskeistä ammattitaidossasi ja osaamisessasi

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta erilaisissa vuorovaikutustilanteissa toimimiseen. Lisäksi joustavuus ja organisointikyky ovat tärkeitä onnistumisen edellytyksiä. Sinulla on luontaista virtaa uudistaa ja uudistua. Ratkaisukeskeisenä ajattelijana töiden suunnittelu ja priorisointi sujuvat sinulta myös painetilanteissa. Autat mielelläsi työkavereitasi onnistumaan tehtävissään.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta HR Business Partner tai vastaavasta senior-tason HR-roolista, jossa olet aktiivisesti toiminut yhteistyössä liiketoimintojen johdon ja esihenkilöiden kanssa. Katsomme myös eduksi kokemuksesi uusien HR-järjestelmien käyttöönotossa.

Suomen energisin työpaikka tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja palkitsevan roolin, jossa pääset vaikuttamaan Oulun Energian strategisten tavoitteiden saavuttamiseen. Osana innostunutta tiimiämme ja työyhteisöämme pääset uudistamaan HR toimintoja sekä rakentamaan erinomaista henkilöstökokemustamme.  Sinulla on merkittävä rooli esihenkilöiden ja tiimien tukemisessa kulttuurin muutosmatkallamme kohti Suomen energisintä työpaikkaa.

Meille on tärkeää tehdä töitä yhdessä, vastuullisesti ja innolla. Osallistamme ja osallistumme. Panostamme hyvään tekemisen meininkiin ja hyvinvointiin, jotta meillä voi hyvin työ ja sen tekijä. Tarjoamme myös laajat henkilöstöedut kuten hybridityömallin, vuosittaisen kannustinpalkkiomallin, kattavat työterveyspalvelut, työsuhdepyöräedun, sekä lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointiedun.

Kiinnostuitko? Hae viimeistään 20.8.2023

Lähetä cv:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi rekrytointikumppanimme MPS:n verkkosivuilta viimeistään 20.8.2023. Huomioithan, että tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kysymyksiisi vastaavat

Rekrytointikonsultti Minna Moilanen, MPS, p. 040 849 6215 tai tuleva esihenkilösi henkilöstöpäällikkö Piia Pesola, joko sähköpostitse piia.pesola@oulunenergia.fi tai puhelimitse p. 050 5263 361. Parhaiten tavoitat soittoajoilla 2.8. klo 13.00-16.00, 7.8. klo 14.30-17.00, 17.8. klo 8.00-11.00, 18.8. klo 14.00-16.00.