Henkilöstöpäällikkö

Tavoitteemme on olla Suomen Energisin työpaikka. Meille osaava ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme ja siksi meillä voi hyvin työ ja sen tekijä. Tule rakentamaan innolla ja ammattitaidolla kestävää tulevaisuutta. Hae Oulun Energia -konserniin henkilöstöpäälliköksi!

Olet idearikas ja haluat kehittää HR-prosesseja. Tiedät, että Oulun Energia- konsernin ja liiketoimintojen menestymisen takana seisoo motivoitunut henkilöstö ja osaava HR. Työlainsäädännön ja työehtosopimusten soveltaminen käytännössä ovat sinulle tuttuja. Toimit luontevasti ja kannustavasti esihenkilöiden johtamisen tukena. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaidot ja rohkeutta toimia haastavissakin tilanteissa. Innostut henkilöstökokemuksen kehittämisestä ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista HR-prosesseihin. Etsit aina parhaat ratkaisut ja laitat asiat tapahtumaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan henkilöstöhallinnon toimintojen vetäjänä ja kehittäjänä. Osaamisesi näkyy niin päivittäisten tehtävien parissa kuin kehittäessäsi toimintatapoja ja luodessasi uutta. Toimit pienen HR-tiimin esihenkilönä ja johdat tavoitteellisesti myös yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Tehtävässä raportoit vastuullisuudesta ja HR:sta vastaavalle johtajalle.

Meillä saat kehittyä ja kasvaa niin ihmisenä kuin ammatillisestikin. Meille tärkeitä asioita ovat innostava ilmapiiri, uudistuminen sekä jatkuva oppiminen ja kehittyminen. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja pääset työskentelemään joustavasti myös etänä. Menemme rohkeasti kohti uutta ja teemme asioita yhdessä, innolla ja vastuullisesti.

Onko sinussa Pohjoista voimaa? Täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä. Lomakkeeseen pääset allaolevasta linkistä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja antavat MPS-konsultti Minna Moilanen, puh. 0408496215, minna.moilanen@mps.fi ja johtaja Katja Virkkunen, Oulun Energia, puh. 0407680107 parhaiten tavoitettavissa tiistaina 5.10. klo 14-16, perjantaina 8.10. klo 12–14 ja maanantaina 11.10. klo 9-11.

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035.