Energiainsinööri

Tule energiainsinööriksi voimantuotantoon! Sinä kehittämislähtöinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä insinööri tai diplomi-insinööri – Suomen energisin työpaikka odottaa sinua!

Vakituisessa energiainsinöörin tehtävässä pääset kehittämään Oulun Energian energiantuotantolaitosten tehokkuutta, osallistumaan tuotannonsuunnitteluun ja rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta.

Toimit voimantuotannon projekteissa asiantuntijana. Vastaat sisäisestä ja ulkoisesta energiatase- ja energiatehokkuusraportoinnista, laadit ohjeistuksia ja osallistut tuotantoyksiköiden kehittämiseen yhdessä muun voimantuotannon tiimin kanssa. Työ on säännöllistä päivätyötä käyttöpäällikön alaisuudessa. Ajoittain sinulla on valmiuksia myös esihenkilönä toimimiseen.

Edellytämme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi aiempaa kokemusta energiantuotantoalalta. Sinulla on rehti, rohkea ja positiivinen ote uusiin haasteisiin. Tykkäät toimia porukassa ja sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja viestintätaidot, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässäsi.

Tule luomaan rohkeasti uutta ja tekemään töitä yhdessä, innolla ja vastuullisesti! Toivomme, että voit aloittaa meillä heinä-elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevasta painikkeesta viimeistään 22.5.2022.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä torstaina 12.5. kello 13–15 välillä ja maanantaina 16.5. kello 13–15 välillä käyttöpäällikkö Antti Juopperilta puh. 040 701 1049 tai MPS-konsultti Heidi Takalalta puh. 040 076 1070.

 

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035.