Digiasiantuntija

Sykkiikö sydämesi digille ja haluatko tehdä työtä, josta tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä? Onko ilmastonmuutoksen hillintä sinulle tärkeä arvo? Tule rakentamaan innolla ja ammattitaidolla kestävää tulevaisuutta. Tule Oulun Energialle digiasiantuntijaksi!

Haemme energialiiketoimintaan rohkeaa digivelhoa tai -velhotarta, joka tietää, kuinka tärkeässä roolissa tietojärjestelmät ja digitalisaatio ovat liiketoiminnan uudistumisessa. Pääset tekemään ratkaisuja, joilla on oikeasti merkitystä – olet mukana rakentamassa tulevaisuuden ilmastoystävällistä energiajärjestelmää.

Sinulla on tärkeä rooli lämpö- ja jäähdytysliiketoiminnan digitalisaation edistämisessä ja olet mukana konsernin eri kehittämishankkeissa. Vaikutat osaltasi erinomaisen asiakaskokemuksen kehittämiseen. Tehtävääsi kuuluu energialiiketoiminnan tietojärjestelmien ylläpito- ja kehittämistyötä. Tässä porukassa et jää yksin, vaan teet töitä hyvässä seurassa, yhdessä eri asiantuntijoiden ja konsernin ICT- ja digitalisaatiotiimin kanssa.

Olet innostunut ja utelias digitalisaation tuomista mahdollisuuksista liiketoiminnoille ja energia-alalle. Järjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvät tehtävät ovat sinulle tietysti tuttuja. Olet suunnitelmallinen, sinulla on strategista ajattelukykyä ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on kyky laittaa asiat tapahtumaan. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat ohjata yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Tehtävässä raportoit ensivaiheessa lämpöpalveluiden johtajalle.

Meillä sinua odottaa innostava työyhteisö, jossa saat luoda rohkeasti uutta ja kehittyä itsekin. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja pääset työskentelemään joustavasti myös etänä. Tule luomaan rohkeasti uutta ja tekemään töitä yhdessä, innolla ja vastuullisesti.

Onko sinussa Pohjoista voimaa? Täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä. Lomakkeeseen pääset allaolevasta linkistä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja antavat MPS-konsultti Heidi Takala, puh. 0400 761 070 ja lämpöpalvelujohtaja Kimmo Alatulkkila, Oulun Energia, puh. 040 640 3441 

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035.