Tuotteet ja palvelut

Oulun Energia Urakointi — kumppanisi sähköverkon ja liikenneinfran töissä.

Destia on ostanut Oulun Energia Urakointi Oy:n osakekannan Oulun Energialta 18.3.2021. Oulun Energia Urakointi Oy:n nykyiset asiakkuudet ja sopimukset jatkuvat muuttumattomana. Lisätietoa Destian tiedotteesta.

 

Liikenneinfra

Katu- ja aluevalaistus

Hyvin suunniteltu ja sijoiteltu katu- ja aluevalaistus luo ympäristöön turvallisuutta, viihtyisyyttä ja selkeyttä. Tarjoamme valaistuksen tarpeisiin kokonaisvaltaiset ratkaisut suunnittelusta ylläpitoon.

Älykäs liikenne

Olemme valtakunnallinen kumppanisi sujuvan, turvallisen ja älykkään liikenteen ratkaisuissa. Liikennevalojen rakentamisen ja saneerauksen lisäksi tarjoamme telematiikkajärjestelmiä sekä suunnittelun, ylläpidon ja konsultoinnin palveluja.

Teollisuusverkot

Teollisuuden sähköverkot

Sähköverkot ovat erikoisosaamistamme. Toimimme myös teollisuuden asiantuntijakumppanina muuntamoiden ja sähköasemien suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Tarjoamme kokonaisvaltaista sähköurakointia sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Huolto- ja kunnossapitopalvelut

Tarjoamme ennakoivan kunnossapidon palveluja sähköverkkoihin ja -laitteistoihin. Meiltä saat myös mittaus- ja tarkastuspalveluja, joiden avulla varmistat keskeytymättömän sähkönjakelun ja sen tasaisen laadun.

Sähkön jakelun vuokratuotteet

Toimitamme varavoimayksiköitä ja toteutamme tilapäissähköistyksiä muun muassa suurempiin tapahtumiin, rakennustyömaille sekä teollisuuden kunnossapitoseisokkeihin. Vuokratuotteisiimme kuuluvat muuntamot, valomastot ja voimakontit.