Lämpöpumput taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille

Lämpöpumput ovat erinomainen vaihtoehto tilojen ja käyttöveden lämmittämiseksi, kun kaukolämpöä ei ole saatavilla ja öljy- tai varaava yösähkölämmitys halutaan korvata. Lämpöpumpuilla saavutetaan useita etuja taloyhtiöissä ja isoimmissa kiinteistöissä. Kustannussäästöt ovat merkittävät, ja lisäksi lämpöpumpuilla tuotettu lämpö on ekologista. Lisäksi lämpöpumpuilla voidaan tuottaa myös viilennystä, joka lisää asumismukavuutta.

Lämpöpumput uudis- ja saneerauskohteisiin

Toimitamme Oulun talousalueelle maalämpö-, ilma-vesilämpö- ja poistoilmalämpöjärjestelmiä. Palvelumme kattaa järjestelmän asennuksen, käyttöönoton ja käyttökoulutuksen. Lisäksi on mahdollista suorittaa lämmitysverkoston tasapainotus sekä tehdä huoltosopimus, joka takaa huolettomuuden. Kohteesta riippuen tarjoamme järjestelmän toimituksen kertainvestointina tai energiatoimitussopimuksena esimerkiksi 10–15 vuoden ajalle.

Kohde voi olla uudis- tai saneerattava rakennus. Uuden rakennuksen kohdalla moderni lämmitysjärjestelmä on merkittävä osa energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä. Kannustamme myös vanhempien rakennusten kohdalla kartoittamaan parhaat mahdolliset ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat vaihtoehdot, kun saneeraus on suunnitelmissa. Lämpöpumppu on usein hyvä vaihtoehto isoimpien tilavuuksien ja käyttövesimäärien lämmitykseen.

Mikä järjestelmä sopii juuri sinun kohteeseesi? Sinun ei tarvitse tietää. Kartoitamme, suunnittelemme ja toteutamme.

Sinun tarvitsee vain olla yhteydessä.