Lämmönjakokeskus avaimet käteen -palveluna

Oletko hankkimassa lämmönjakokeskusta uudisrakennukseen, uusimassa vanhaa lämmönjakokeskusta tai vaihtamassa talosi lämmitysmuodon kaukolämpöön? Kaikkein helpoimmin se käy Avaimet käteen -palvelumme avulla.

Lämmönjakokeskus on kaukolämmitetyn talon sydän – se lämmittää kotisi lämmitysverkostossa kiertävän veden sekä lämpimän käyttöveden. Vanha lämmönjakokeskus tulee uusia noin 20–25 vuoden käytön jälkeen.  

Avaimet käteen -palvelumme hoitaa puolestasi suunnittelun ja asennuksen sekä vanhan laitteen purkamisen. Palvelumme sisältää muun muassa: 

Kun vanha lämmönjakokeskus vaihdetaan uuteen, voidaan olemassa olevan datan perusteella hankkia käyttötarkoitukseen sopiva keskus. Näin vältyt hankkimasta esimerkiksi liian tehokasta laitetta, joka tulee lämmitystarpeisiin nähden kalliiksi. 

Lämmönjakokeskus on kaukolämmitetyn talon sydän

Kun kiinteistö lämmitetään kaukolämmöllä, tarvitaan lämmönjakokeskus yhdistämään talon lämmitysjärjestelmä kaukolämpöverkkoon. Lämmönjakokeskuksen lämmönvaihdin eli lämmönsiirrin siirtää lämpöenergian kiinteistön lämmitysverkostossa kiertävään veteen sekä lämpimään käyttöveteen. 

Lämmönjakokeskus vie vain vähän tilaa. Omakotitalon käyttöön sopiva laite on noin metrin korkea, 60 cm leveä ja 40 cm syvä. Myös putkistot ja niiden eristykset vievät oman tilansa, mutta erillisiä varaajia ei tarvita.  

Lämmönjakokeskusta ei tarvitse juurikaan huoltaa, joten kaukolämpö on käyttäjän kannalta huoleton lämmitysmuoto. 

Hinnasto

Tuote

Hinta (alv 24%)

Uudet kohteet, sis. asennus, alkaen 3590,00 €/tarjous
Saneerauskohteet, sis. vanhan purun ja uuden asennuksen, alkaen 3950,00 €/tarjous
Lämmitysjärjestelmän muutokset, esim. öljystä kaukolämpöön kysy tarjous

Palveluhinnasto

 

Ota yhteyttä

Markku Sutinen

Tuotepäällikkö
call 0447033415

Lämpöpalvelut

lampopalvelut@oulunenergia.fi
call 085775110