Kaukolämpö

Rakennatko taloa tai harkitsetko lämmitysjärjestelmän vaihtoa? Kaukolämpö on valintana huoleton, edullinen ja ympäristöystävällinen. Se tarjoaa tasaista lämpöä ja lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Kaukolämpöasiakkaana olet myös mukana ilmastotalkoissa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa lämpöpalveluihin ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-16.

call08 5775110
lampopalvelut@aspa.oulunenergia.fi

Kaukolämpöliittymät ja tekninen neuvonta

call08 8870101
kl-tekninenneuvonta@oulunenergia.fi

Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät sivulta Lämpöpalveluiden asiantuntijamme.

Suomen suosituin lämmitysmuoto

Kaukolämpö on Suomen suosituin lämmitysmuoto – suurin osa uudisrakennuksista liitetään nykyään kaukolämpöverkkoon. Oulun Energian kaukolämpöasiakkaiksi voivat liittyä sekä kotitaloudet että yritykset Oulun kantakaupungin, Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon alueilla.

Edullista ja toimitusvarmaa lämpöä

Kaukolämpö on asiakkaan kannalta turvallinen ja toimitusvarma lämmitystapa. Katkoksia on harvoin, ja ne ovat kestoltaan lyhyitä. Me huolehdimme lämmöntuotannosta ja kaukolämpöverkon toiminnasta kiinteistön koko elinkaaren ajan. Kaukolämmön hinta on vakaa, ja Oulussa se on jopa edullisempi kuin muissa suurissa kaupungeissa.  

Mielenrauhaa Lämpöturvalla

Kun teet kanssamme Lämpöturva-sopimuksen, varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Tutustu Lämpöturvaan

mmöntuotanto lähellä asiakasta

Kaukolämpö syntyy lähellä asiakasta. Tuotamme sitä Toppilan ja Laanilavoimalaitoksissamme hyödyntäen lähialueilta saatavia bio- ja kierrätyspolttoaineita. Tuotanto on energiatehokasta, sillä samalla kertaa syntyy sekä lämpöä että sähköä.  

Liity mukaan ilmastotalkoisiin! 

Tavoitteenamme on siirtyä täysin hiilineutraaliin energiantuotantoon. Siihen päästäksemme lisäämme uusiutuvan energian osuutta, luovumme asteittain turpeen käytöstä ja parannamme energiatehokkuuttammeKaukolämmön asiakkaana olet siten mukana ilmastotalkoissa. 

Kaukolämpö on osa kiertotaloutta. Sen tuotannossa hyödynnetään metsätalouden sivuvirtoja sekä kierrätykseen kelpaamatonta jätettä. Lämmön tuotannossa syntyvä tuhka hyödynnetään metsälannoitteena, joka lisää metsien kasvua ja siten myös hiilensidontaa. 

Tilaa uutiskirjeemme!

Liity tuhansien uutiskirjetilaajiemme joukkoon! Tilaa sähköinen uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa tarjouksista, uusista tuotteista, palveluista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Tilaus on maksuton ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Sähköisen suoramarkkinoinnin hyväksyminen tarkoittaa tässä yhteydessä, että tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi, että sinulle saa lähettää sähköisesti Oulun Energian palveluihin ja tuotteisiin liittyvää markkinointiviestintää, kuten tapahtumakutsuja, tietoa uusista palveluista tai ajankohtaisista kampanjoista. Voit saada markkinointiviestintää myös muissa kuin Oulun Energian omissa digitaalisissa palveluissa, kuten Facebookissa.

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiuutiskirjeisiin ja kohdennettuun verkkomarkkinointiin, voit tehdä sen uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.