Sponsorointi- ja tukihakemus

Huom. 11.12.2018 jälkeen saapuneet hakemukset käsitellään keväällä 2019.

Oulun Energia -konserni on mukana pohjoissuomalaisessa elämänmenossa tukemalla vuosittain lapsi- ja nuorisotyötä, urheilua, taiteita ja kulttuuria.

Tuemme huolella valittuja pohjoissuomalaisia, oman alueen yleishyödyllisiä, humanitäärisiä, kulttuuria tai urheilua edistäviä organisaatioita ja tapahtumia, jotka ovat sopusoinnussa Oulun Energian arvomaailman kanssa. Saman yhteistyötahon kanssa teemme korkeintaan yhden sopimuksen vuodessa.

Emme tue yksityishenkilöitä, poliittisia organisaatioita emmekä eetisesti, moraalisesti tai vastuullisesti kyseenalaisia toimijoita. Teemme ainoastaan seuratason sopimuksia, joilla takaamme seuran sisäisten yksittäisten joukkueiden ja yksilöiden tasavertaisen kohtelun. Koska hiilineutraali tulevaisuus ovat toimintamme keskiössä, emme tue moottoriurheilua.

Huomioimme valinnassa hakijoiden tarjoamat markkinointimahdollisuudet sekä kumppanuudet, joista on konkreettista iloa asiakkaillemme Pohjoista voimaa -etuasiakasohjelman kautta.

Hakemuslomake

Lue huolellisesti yllä maininut valintaperusteet, jonka jälkeen voit täyttää ja lähettää hakemuksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Ilmoitamme päätöksestä yhteyshenkilölle. Puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata.

 

 
1 Alkaa 2 Valmis
Hakijan tiedot
Yhteistyön kohde
Pyydämme huomioimaan, että teemme ainoastaan seuratason yhteistyösopimuksia taataksemme seuran sisäisten yksittäisten joukkueiden tai urheilijoiden tasavertaisen kohtelun.
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen lisätiedot
Lisää tietoa
  • Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
  • Sallitut tiedostotyypit: rtf pdf doc docx ppt pptx.