Sponsorointi- ja tukihakemus

Oulun Energia -konserni on mukana pohjoissuomalaisessa elämänmenossa tukemalla vuosittain lapsi- ja nuorisotyötä, urheilua, taiteita ja kulttuuria.

Tuemme huolella valittuja pohjoissuomalaisia, oman alueen yleishyödyllisiä, humanitäärisiä, kulttuuria tai urheilua edistäviä yhdistyksiä, järjestöjä ja tapahtumia, jotka ovat sopusoinnussa Oulun Energian arvomaailman kanssa. Saman yhteistyötahon kanssa voidaan tehdä korkeintaan yksi sopimus vuodessa.

Emme tue yksityishenkilöitä, johonkin seuraan kuuluvia yksittäisiä joukkueita, moottoriurheilua, poliittisia organisaatioita emmekä eetisesti, moraalisesti tai vastuullisesti kyseenalaisia toimijoita.

Huomioimme valinnassa hakijoiden tarjoamat markkinointimahdollisuudet sekä kumppanuudet, joista on konkreettista iloa asiakkaillemme Pohjoista voimaa etuasiakasohjelman kautta.

Hakemuslomake

Täytä ja lähetä hakemuksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Ilmoitamme päätöksestä yhteyshenkilölle. Puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti voi vastata.

Huom. Käsittelemme seuraavan kerran hakemuksia marras-joulukuussa.

Hakijan tiedot
Yhteistyön kohde
Huom. Emme tue yksityishenkilöitä, johonkin seuraan kuuluvia yksittäisiä joukkueita, moottoriurheilua, poliittisia organisaatioita emmekä eetisesti, moraalisesti tai vastuullisesti kyseenalaisia toimijoita.
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen lisätiedot
Lisää tietoa
  • Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
  • Sallitut tiedostotyypit: rtf pdf doc docx ppt pptx.