Lasten Yrityskylä

Oulun Energia on mukana 6.-luokkalaisille järjestettävässä Yrityskylä-oppimisympäristössä. Yrityskylä on koululaisille suunnattu yhteiskunnan, työelämän ja yrittäjyyden oppimisympäristö.

Se on pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan sekä toimii kuluttajana ja kansalaisena osana yhteiskuntaa. Valtakunnallisesti yrityskylät tavoittavat vuosittain yli 30 000 kuudesluokkalaista ympäri Suomen.

Pohjois-Pohjanmaan yrityskylässä voi työskennellä Oulun Energialla

Pohjois-Pohjanmaan yrityskylä toimii Oulun Toppilassa, ja se tavoittaa lukuvuosien 2014–2017 aikana 15 000 alueen kuudesluokkalaista opettajineen. Yrityskylästä löytyy myös Oulun Energian toimisto, jossa koululaiset pääsevät kokeilemaan työskentelyä energia-alalla – tarjolla ovat vaikkapa verkostoasentajan, energianeuvojan tai toimitusjohtajan tehtävät.

Pohjois-Pohjanmaan yrityskylässä toimii ohjaajina Oulun seudun oppilaitosten opiskelijoita Oulun yliopistosta, Oulun ammattikorkeakoulusta, Oulun Diakonia-ammattikorkeakoulusta, Vuolle-opistosta ja Oulun seudun ammattiopistosta. Toiminta toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuntien kanssa.

Tutustu tarkemmin Pohjois-Pohjanmaan Yrityskylän toimintaan >