Lasten Yrityskylä

Oulun Energia on mukana 6.-luokkalaisille järjestettävässä Yrityskylässä, joka on koululaisille suunnattu yhteiskunnan, työelämän ja yrittäjyyden oppimisympäristö. Yhteistyö on alkanut jo vuonna 2013 Yrityskylän pilotista.

Yrityskylä on pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan sekä toimii kuluttajana ja kansalaisena osana yhteiskuntaa. Valtakunnallisesti yrityskylät tavoittavat vuosittain yli 30 000 kuudesluokkalaista ympäri Suomen.

Pohjois-Pohjanmaan yrityskylässä voi työskennellä Oulun Energialla

Pohjois-Pohjanmaan Yrityskylä toimii Oulun Toppilassa, ja siellä vierailee joka lukuvuosi 5 000 kuudesluokkalaista opettajineen. Yrityskylästä löytyy myös Oulun Energian toimisto, jossa koululaiset pääsevät kokeilemaan työskentelyä energia-alalla – tarjolla ovat vaikkapa verkostoasentajan, energianeuvojan tai toimitusjohtajan tehtävät.

Pohjois-Pohjanmaan yrityskylässä toimii ohjaajina opiskelijoita Oulun yliopistosta, Oulun ammattikorkeakoulusta, Oulun Diakonia-ammattikorkeakoulusta, Vuolle-opistosta ja Oulun seudun ammattiopistosta. Toiminta toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan alueen kuntien kanssa.

Tutustu tarkemmin Pohjois-Pohjanmaan Yrityskylän toimintaan